Jo men så är det! :)

Dagen med stort D :) Nyckeldagen :) Ja ja jag vet att jag tjatar, men jag är jue såååå glad! Det är liksom början på nått bra. En ny start kan man faktiskt säga. :)

Min man kommer också bo med mig, det känns bra. Oavsätt all skit som varit och så och vi är lite oense om diverse saker bara måste han bo med mig. Jag älskar ju honom och vi passar ju ihop som två pusselbitar ;)

Han kommer ha kvar huset och där kommer vi tillbringa sommaren (om jag får bestämma, vilket ja no tror jag får. om inte så är det fight och jag kommer skrika och gapa som ett barn tills jag får min vilja igenom, haha)

Just nu har jag saker ö v e r a l l t och det är fan det värsta jag vet. :S Men som tur är behöver jag då inte stressa med allt utan tar de lite när jag kan och så, de e skönt iofs.

Att veta saker som man egentligen inte vet, hur jobbigt är inte det? JÄTTEJOBBIGT!!! Att inte kunna säga vad man tycker och tänker utan måste spela ovetande, usch!! Men det kommer väl tids nog...

Det känns bra att ha vänner som ställer upp oavsätt vad, jag syftar på en person speciellt. Tråkigt att hon för tillfället iaf inte kan läsa men jag måste bara säga TACK(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) iaf :)

Nahä om man skulle ta ur tummen då... Har ju att göra kan man ju säga... PUST! Men allt blir ju SÅ BRA TILL SLUT!!!!!! :D

PUSS

.....

Det händer så mycket, oj oj oj!!! Och imorn får jag N Y C K L A R N A till lägenheten. Flytta - Lycklig ! ! ! ! ! ! ! !

Skriver när jag fått ordning på alla eller iaf lite någelunda liksom!

PUSS

Det gör mig ledsen!

Jag gjorde tydligen ett val igår.

Det blir en flytt lite hastigt och lustigt så där.

Men på torsdag får jag nyckeln till lägenheten, ingen längtar till torsdag mer än jag.

Det var allt för nu.


Han samlar minuspoäng!!!

Va hos mamma igår några timmar medans Stralle och Jerry var och hämta en ny bil :)
Bilen är stoor! Jag gillar den!! :)

Vi tog även fram grillen igår och grilla, jag känner hur sommaren är på G :) Så himla härligt!

Idag väckte min minsta sötnos mig vid fem. Då var vi aningen osams hon och jag ;) Jag trodde att det bara va mat hon ville ha för sen somna om i sängen men icke... Först styra omkring på min mage för att sen somna. Lovar att mina ögon stod i kors. Det måste även tilläggas att jag somnade runt ett i natt då med :S
Men vi sov nog iaf fram till halv åtta åtta sen, tror jag om jag inte är helt förvirrad!

Måste även beklaga mig lite över hur jävla sjuka en del människor är - MIRAS PAPPA!!!!!!!!!
Börja skicka hotmess - IGEN!!! -Jag kommer ge mig efter Jerry... -Han kommer få... -Vi kommer komma hem till honom i veckan.. -Vi kommer när inte du är hemma... (jag alltså)...
VAD HAR MÄNNISKAN FÖR PROBLEM?????
Som han skulle sagt till mig om det var jag som skrev en massa -SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA!!!!!!!
Allt pga ett missförstånd, att jag berätta nått lite överdrivet i all min ilska som jag nu förklarat... Jag blir då fan galen...

Jag har planer på att mecka en gunga till Wilma, får se hur det går.. Det är ju faktiskt så att det är tanken som räknas ;)

Får se om Keso och Stoffe kommer hit idag som jag nu önskat att dom ska :)

Han är bäst!

Wilma är utan stödfamilj tills vidare, får inte åka dit. (kan inte berätta varför) Det är jättetråkigt, hon trivs där och jag är nöjd med familjen. Vi får hoppas allt löser sig snart, att det går fort och att allt går bra.

Jag vet nu att gud har straffat mig riktigt ordentligt för vad jag gjorde. Det tackar vi för - INTE!!!!! Men man är ju kung över sina handligar som det nu så fint heter så jag får ju skylla mig själv, men visst fan är det tråkigt.

Jag som har längtat så mycket efter att snön ska försvinna och nu smälter den så fint så fint. Men istället får man stå ut med ett gräsmattan är ett enda stort lerbad. Paradiset för ungar, och hundar ;) Jo men så att jag är nöjd :)

Idag har jag, stralle och Wilma varit i mjölbyyyyy :) Det är ju inte stort men tillräckligt förvirrande för att vi nästan inte tog oss ur det lilla köpcentrumet, haha det är ju pinsamt :S hehe!
Gjorde syntest, de gick bra, behöver iaf inga glasögon för att ta körkort, Wahoo! :) Så nu äre på gång iaf, heja heja!! :)

Vi käkade taco när vi kom hem, trevligt! Förutom att Wilma nu för tiden alltid trälar med maten, det är ett rent helvete att få i henne mat, inte en lugn stund. Försöker med allt men inte nått funkar förutom när vi blivit riktigt osams och hon inser att hon inte kommer få sin vilja igenom. Antingen äter hon maten eller så åker hon in på sitt rum och stannar där tills nästa måltid, thats it!! Lite för hård mot henne kanske, eller?

Nu är det tyst, så jag tror alla barnen sover! Det blir mys med älsklingen <3 (jag måste bara säga att han no ta mig fan är den bästa man kan ha. tror inte det finns många som honom så ja är fan riktigt lyckligt lottat. jag har haft han förut och nu lyckats få han igen, nu släpper jag honomaldrig) <3

MIRA


THEA♥
(tror jag)


THILDE♥
(tror jag)


WILMA


ÄLSK

JAG SKA DUSCHA!! WAHOOOO!!!!!

Martina hämtade oss imorse och vi lämnade Wilma på dagis och tog sen en fika på vårat cafe ;)

Nu är jag och Mira hos mamma! Dricker lite kaffe, pratar om livet, bollar tankar fram och tillbaka. Det är så skönt med mamma. Hon är mamma och bästa vän på samma gång, så jag är lyckligt lottat, inte alla som har det så. Och jag bara älskar min mamma så mycket för den hon är. <3

Mira sover nu så jag tänkte att jag nog skulle passa på att ta mig en dusch (verkligen behövligt) mitt hår är verkligen SÅ äckligt.

(jag bara måste berätta yttligare en sak jag glömt berätta ;) haha)
Igår när jag gick upp, trött och så där helväck man kan vara på morgonen.
Sätter i sladden till mikron. Den funkade inte. Tänkte att nu har väl all jävla el försvunnit med. Hum!
Väcker Jerry och berättar att mikron inte funkar.
Han kom upp och kollade på mikron, tog ut sladden och sa konstigt att mikron inte funkar när du satt i sladden till brödrosten. Sen satte han i rätt sladd. Stackarn jag hade väckt han i onödan och precis insett hur trög jag är ibland ;) haha!

Nehe dusch dusch dusch nu då... Ska bli himla skönt! Bye så länge!


Vi blandar vatten och chips och så får ni mej o mitt liv ;) haha

Jag kom på en sak jag glömt skriva. Ett av alla sjuttioelva mess jag fått av Robban. Tyckte det var lite roligt att en snart 30åring vill vara elak och det enda han kunde komma på var att skriva att jag har chipsbröst! Haha det är ju nästan lite pinsamt kan ju jag tycka. Ja ja mina bröst är då inte stora och jag gillar dom inte alls, med det gör Jerry och det är väl det som räknas eller? Haha! Men jag är iaf så stolt över dom att jag iaf inte ändrar dom i nått jävla fotoprogram för att kunna visa kort på mig själv.

Kidsen har sovit helbra i natt, så skönt!

Jag är äcklig, jag har inte duschat, jag kan inte duscha, för vi har inget varmvatten. Eller jag ljög jag kan duscha men vill inte för jag kommer nog antagligen frysa ihjäl. Det lär ju vara ungefär  lika kallt att springa ut naken och lägga sig i snön, det är nog roligare iofs, iaf för dom som isf skulle se mig, tänk er mig och så mina chipsbröst på det med, deni ;) Haha!

Jerry har gjort hemmagjord pizza, som vi precis avnjutit, supergött!

Nu håller Stralle och Jerry på att försöka få dän allt vatten som vi samlat på oss i källaren, det är lite vatten kan man säga, upp till knäna på mig. Aaa inte lätt för er att veta då men typ en halvmeter typ, iaf asmycket!! :S

Får väl se vad som händer mer idag, än så länge har de vatt lugnt, ungarna har lekt och styrt och Wilma har tjatat lika mycket som vanligt om allt och inget ;)

Sätta på lite kaffe nu och sen dricka en kopp eller två och smaska negerbollar! :)

ja jo men så att de.......

Det är okej att bli arg, men det måste finnas gränser. Man måste tänka sig för innan. Inte alltid lätt men man måste no ta mig fan försöka iaf.

Det är väl elakt att sparka på någon som redan ligger ner?
Men det är lugnt, jag ställer mig upp igen, som alltid när jag nått botten.

Att hjälpa mig och ställa upp för mig för att sen bli arg på mig när jag väljer någon annan väg än din är väl rent av bara jävligt egoistiskt och elakt? Tack för hjälpen säger jag, med ett jätteironiskt tonfall på rösten!

När du använder våran dotter som ett verktyg för att jävlas med mig och vägrar lämna henne till min vän så jag får hem henne känns det som att allt gått lite för långt. Det är ju nästan skrämmande, det måste ju vara nått riktigt fel. Det kan inte stå rätt till. Du skrämmer mig. Hur ska jag lugnt kunna lämna henne till dig nästa gång? Jo men det är lugnt, jag går i all jävla oro för vad som här näst ska ske. Om jag ens får hem min dotter? Ska det verkligen vara så? Det är ju sjukt, riktigt sjukt!!




Fredagen förkortas med, -JOHANNA -vin -lorient -en helkul kväll/natt!

Igår var vi(jag WILMA jerry carro o pasi)på busfabriken, JÄTTEKUUL!!!!!! =D
På kvällen blev det några varv på stan i Stralles bil, Wilma var helnöööööjd, sjöng och härjade, sötunge!!! ♥

Idag kommer Mira(förhoppningsvis kanske jag ska säga)hem! Underbart!
Även Thilde och Thea kommer hem, även det Underbart!

Det är ju typiskt

Jag som tänkte att jag skulle åka in till stan. Skapligt. Åka till mamma, umgåsa ite och sen sova där med barnen. Iiiiiiieeee!! Det blev ju inte riktigt som jag tänkt då. Ingen kan hämta mig och köra mig till stan, har för övrigt inga nr till nån heller, suck... Bussarna går ju inte direkt jätteofta så här på landet, en vid två och sen nästa vi åtta, WOOOOOW... Men Martina kunde iaf hämta mig efter åtta, så stan kommer jag ju till iaf, dock inte skapligt, men iaf!
Har konstaterat att J A G  M Å S T E  T A  K Ö R K O R T  S N A R A S T ! ! ! ! !

Försöker få minigrisen att sova lite, Wilma gör nått hon inte får men jag orkar inte bry mig för jag orkar inte tjata och resten av den här dagen har jag bestämt mig för att jag tänker vara en lat mamma för jag får snart ont i hasen av att behöva tjata på henne och mina öron ramlar snart av skallen av allt hennes jävla tjat så nu i eftermiddag kommer hon vara i paradiset, hon kommer få göra vad hon och JAG ORKAR INTE BRY MIG!!!!!!!! (en dålig mamma ja men då är det vä så, men bara nu i em ;)

H e j !

Idag är det den 17 mars 2o1o

Den här dagen är seg.

Mira är jätteduktig nu och sover fram till fyra ungefär, då vill hon ha sig lite käk, för att sen slå igen dom blå och sova vidare till sex-sju. Då är det dax för lite käk igen.

Wilma sov till halv nio idag tror jag, så imorse var det bara lugnt och skönt, mys och lek med Mira. Det känns lite konstigt att det kan vara så lugnt. När tvillingarna också är här är det allt annat än lugnt, då går allt i ett. Och nu saknar jag det där stessiga, allt går i ett, inte en lugn stund förens alla barnen är i säng. Nu är det nästan för lugnt. Lite konstigt de dära att man saknar det för när alla barnen är här känner man sig helt slut emellanåt, hehe!

Och på tal om tvillingarna så blir dom 11måndader idag

Btw så är kläderna fortfarande helt orörda, ligger huller om buller, och jag blundar varje gång jag går förbi högen.

Åh så har hundfan rymt också!

Jag är på superduperhelvetesdåligtjävlahumör!




Jag och mina fyra barn och Jerry ;)

Tack kyra för dom fina komentarerna ;) 

Wilma är på dagis, superglad tjej vill jag lova då hon knappt hann pussa och krama mig hejdå som hon alltid brukar göra, söta!

Jag vet att jag inte är någon usel mamma som Robban vill få mig att framstå som. Jag har nog lite svårt att inte ta åt mig. Men jag jag ska träna påt ;) Jag gör ju så gott jag kan och det jag vet är bäst för mina barn. Han säger även att jag tyckte det var jobbigt att ha två barn förut och nu har jag fyra, att jag tagit mig vatten över huvudet. Men jag kan ju säga att jag tycker allt är lättare nu, med fyra barn, och med mer hjälp nu av Jerry än vad jag fått av Robban. För det första "lämnade" han mig när jag var höggravid i flera dagar och drog iväg och knarkade, sen skrev han in sig på behandling (vilket iofs var bra om man nu tro man är sjuk och har alkoholproblem men då kanske man inte ska dricka och knarka när man kommit ut från behandligen heller) även då var jag höggravid. Då lämnade han mig i 6 jävligt långa veckor. Och som grädde på moset flyttade han ifrån mig och barnen i vecka (även det en jävligt lång vecka) när Mira var nyfödd. Sen fick han jobb och jobbade 7-16varje dag (bra jomenvisst), kom hem 17, ville ta det lugnt,duscha och inte bara byta av mig med barnen. VILKEN HJÄLP!!!!!!!
Så jaa, livet är mycket lättare nu, och jag trivs med mina fyra barn!! ♥

Nu kommer snart Jerry och Stralle och hämtar mig. Vi ska åka och hämta Wilmaälsklingen på dagis :D
Sen blir det hem, dricka kaffe, samla ork och sen för att vika kläderna som jag nu varje dag sagt att jag ska vika ;)


Det är så mycket tankar just nu så snart skänker jag bort mitt huvud på blocket!

Började dagen med att samla på mig vuxenpoäng, havregrynsgröt till frukost! Nyttigt, och faktiskt gott :)

Jag borde sortera kläder istället för att sitta här, men hur kul är det liksom? Inte alls. Jag gör det jag är bäst på, skjuter upp det till sen, senare, imorn, någon annan dag. Hoppas att någon gört åt mig! ;)

Jag har tänkt på vad Robban skrev till mig härom dagen. Att jag är en egoist, mitt sätt eller inget alls, jag är en tönt, elak, feg, osv... Och i samma mess skrev han även att han bara haft mig för han inte velat vara själv. Vem fan är det somär elak? Jag vet inte ens varför jag tar åt mig, känner väl mig utnyttjad på nått sätt?! Hmm!!

Sen är det Jerrys X. Hon ringer vad fan det än är, frågar om hon ska köpa en bil, ska jag satsa på den här killen, (hur i helvete nu jerry ska kunna veta det), allt, verkligen allt.. Är jag svartsjuk?? Och skulle det vara konstigt isf?? Och så vet jag att hon egentligen vill ha tillbaka honom... Hmm!!

Vi ska flytta 1april, mycket tankar runt det också. Skrev en lista på saker som behövs, aa jo men den blev, låång.. Någon som vill skänka mig en miljon så jag har råd med allt?? Puh!!

Sen blev det inte riktigt som jag ville gällande föräldrapenning och mammaledigheten heller eftersom Robban fått sparken och nu vill ta ut sina pappadagar(ja jag kan förstå det självklart) som han först skulle skrtivit över på mig... Men men...

Ska även på polisförhör idag med, väldigt upphetsande, INTE!!!
Kan dom inte säga som soc sa -jag gör inget med anmälan då jag förwstod att det var ett svartsjukedrama!! Haha!

Nehe om man skulle se lite positivt på allt istället för o tycka synd om sej själv? Jooo!!

Mira kommer hem ikväll, det är mycket positivt!!!! ♥
Sen har jag ju min älskade lilla tjatprinsessa willie ocksåååå ♥

Idag kommer det hända, idag ska det ske!! ;)

Det borde vara förbjudet att vara så trött som jag är just nu. Skulle nog kunna sova 24 7 utan problem. Humöret är inte heller på topp, dåligt dålig! :S

Fick sovmorgon idag iaf, det uppskattas!!!!!!!!!!!! :)

Har gjort lite påskpyssel med Wilma nu på förmiddagen. Jag tror nog jag tycker det är roligare än hon ;) Fina kycklingar blev det :D

Varit ute på en kortpromenad med Kira med, det är lite gulligt när det är hunden som är ute och går med Wilma och inte tvärt om ;) Sött!! ♥

Idag är ingen vanlig dag för idag är det våra storstädningsdag!!! Haha!!

Jag undrar jag tänker jag funderar jag stör mig jag skiter it....... Fan är det inte dax att klippa navelsträngen snart C??? Iaf försöka stå på egna ben? Utan att behöva ringa sitt x hela tiden så fort det är något? Är lite förvådad att du klarar att gå på toa själv utan att du ringer och frågar hur mycket toapapper du ska använda när du ska torka dig.. Nee jag överdriver inte!!! HMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!

Tvillingarna ska till sin mamma sen. Då ska jag passa på att bara leka, mysa och massa egentid med mitt stora hjärta!! ♥

Saknar min minigris, men imorn kommer hon hem ♥



Thea och Tilde i badet igår, så söta. Tyckte det var suuuperkul och plaskade som bara den ;) ♥


Mammas finafinafina :) ♥


Minigrisen :) ♥

En stoor kopp kaffe!

Uppe med tuppen! Finfint! Gäsp!
Sitter här med min lilla sessa bredvid mig, hon är sysselsatt med en favoritleksak och ja försöker vakna med en stor kopp kaffe, lövly! Det är helt tyst och lugnt, dom andra i huset sover.

Mira vaknade igår runt elva, käkade lite, sen vägra hon somna om i sin säng. Så jag tog upp henne, la henne på min mage. Tänkte att får jag henne och somna är det bara lägga ner henne i sin säng sen. Men.. Jag somnade jag med, oops! Jag som hade tänkt mysa med min man. Men det är ju så fruktansvärt mysigt att ligga med bebisen på magen och känna hennes nakna hud, ååh!! ♥

Mira ska åka till sin pappa idag, och sen sova där tills måndag. Mitt hjärta!

Jag ska väl kanske börja med disken, så har ja iaf börjat med städning o sådära ;)


dethärmedrubrikärintemingrej

Ojojoj, jag har varit så duktig, jag har inte städat alls! Det är illa!
Jag får göra ett nytt försök imorgon!

Vi har bara varit inne idag, varit lata. Wilma var iaf ute en stund förut, lekte lite i trädgården!
Min man kan trolla, inte alla som kan det. ;)  Han skulle baka kladdkaka, med Wilmas mjöl (det är inte det lättaste att baka med hennes mjöl kan det tilläggas) iaf.. det blev inte så mycket till kladdkaka men det blev en brownies-kaka istället ;) Men det var gott :)

Jag är i valet och kvalet om jag ska göra en anmälan, HMM!!!!!!! Vet inte vad eller om jag vinner nått på det men det är kanske bra att visa var gränser går? Får sova på saken..........

Mira, T och T sover, det gick bra att lägga dom, skönt det! Blir alltid lika förvånad när inte helvetet brakar lös när dom ska i säng ;) Dom har en förmåga att sjunga kör ett tag och vråla ;)

Masken är nu här och vi dricker lite kaffe, det är trevligt!
Ska väl lägga Williwånk snart tror jag, idag har vi varit väldigt osams hon och jag, hon har inte lyssnat alls, bläbläblä! Hoppas på en bättre dag imorn! ♥

Det blir en myskväll, sen sängen!! ♥ Najti!

låt mig vara nu

Var ju som sagt i stan igår, med alla barnen! :) Allt går juh om man vill och jag gillar att fixa och trixa ;) Två i vagnen, en i bärsele och så Wilma gåendes bredvid, heja heja :) Alla ungar var jätteduktiga och skötte sig så jag överlevde, haha! Fixade lite av det jag skulle (man kan ju inte hinna/orka med allt;) Sen åkte vi hem till mamma där det bjöds på lunch, gillas! :)

Jag gjorde ett misstag, jag ljög, jag gick bakom ryggen på den jag älskar oh gjorde det absolut värsta man kan göra. Men sen gjorde jag det ända rätta, jag berättade, stod för vad jag hade gjort, och jag fick en ny chans.
Men ändå, ändå så måste h*n (inte jerry) försöka förstöra med sina mess, hota, bete sig. Acceptera läget, sluta kasta skit på mig. Är man 2* år bör man kanske bete sig någorlunda vuxet? Det som h*n håller på med lovar jag bara kommer drabba honom/henne sjläv mest, allt man gör slår ju faktiskt tillbaka på en själv någongång, antagligen ännu hårdare, tyvärr! Snälla, låt mig vara nu!!

Det är inget fint väder idag, jag vill ha sol!
Jag kanske skulle satsa på att försöka städa lite idag, eller mycket. Det är saker överallt så motivationen får jag nog leta efter först, den har gömt sig :S

Btw så tror jag att jag måste fylla i min tattuering, det gillas inte, det gjorde ont(!!!)men jag vill juh ha den där och ska man vara fin får man lida, hahaha!!


Underbara natt!

En gång fick jag gå upp och ge Mira och Thilde mat, dom vaknade samtidigt, guuh så skönt. Jerry hade visst varit uppe och gett Mira nappen, men vad gör det? Dom har ju sovit underbart bra inatt allihop. :) Sånna nätter gillas!!

Jerry bakade scones nu på morgonen, är inte det underbart att äta nybakt till frukost? Mmmms :)
Dom tre minsta sover/vilar/leker i sina sängar, Wilma kollar barnprogram och jag ska strax göra mig iordning för att åka in till stan och fixa lite ärenden! Var tvungen att skriva ärenden, det lät så vuxet ;)


Jerry o Wilma                      Mira                                    ♥

Jag har nu förstått, som tur är!

Tänk att det ska behövas ett sånt misstag för att man ska förstå vad fan man vill. TUR att jag har världens bästa man! Jag är så lyckligt lottat, så är det. Och jag har förstått det, NU!!! ♥

Mira är nu frisk, men så var de Theas tur, hmm.. Vet inte om jag gillar att dom turas om eller om jag hellre önskade att alla var sjuka samtidigt? Man önskar nog så som det inte är, hehe!

Det har varit så fin väder idag och jag bara andas in våååååren, välkommen! :)
Träffat Keso idag, bara så där när man är och bara gillar läget, sitta ute på balkongen UTAN jacka och inte frysa, bara njuta av solen, dricka massa kaffe och bara snacka skit, ME LIIKE!!!!!!!!! ♥

Jag har ändrat mig, jag GILLAR den fula lilla bilen :) Jag ska göra den så fiin, precis som Jag vill ha den :) Åh vad fin den kommer bli, Min bil ;)

Jag måste kryssa i taket sen, dom små ungarna sover!! Och det tog inte tjuttioelva timmar, pust!
Natten som va igår inte ens beskriva i ord, eller jo lite -FY F*N!!!!!!!!! Hoppas den här blir bättre, jag behöver juh sova jag också, haha, ego ;)

Stora älsklingen gör sig också klar för sängen, mammas unge ♥
Det blir kaffe med Roger och sen bara slappaaaa i soffan med min älskade man, like it!!!

Även om man vet var man har sin karl, och vet om att hans x vill ha tillbaka honom, och man är "vän" med henne, är det konstigt att man känner att den sutuationen är, hur ska jag säga, annorlunda?? Hm!

ByeBye

rååsa :(



Var tvungen att visa rååsa :)

asso

Puuh!!!

Det började igår, ont i bröstet, jobbigt att andas.
Inatt, prinsessan vakna och ville sova på mitt bröst. AAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!! Det gjorde så ont i bröstet att jag fick panik för jag inte kunde andas. Jättehemskt och Läskit :S
La Mira i sin säng och gick upp, satte mig ner, ställde upp, det gjorde fortfarande ont. Gick in och la mig igen och andades försiktigt sen somnade jag.

Känner fortfarande ett tryck över bröstet, men det är mycket bättre!
Har roat mig med att googla-ont i bröstet, aa jo men tack för alla fyrtioelva olika tänkbara orsaker :/

Kan meddela att jag och Kira är väldigt osams. Hon överraskade mig imorse den söta hunden, två högar skit, en söndertuggad skräp påse, och så avslutade hon med en kiss på mattan. SUCK!!
Jag släppte ut henne i trädgården, svor ett par ramsor, plockade iordning efter henne.
Väl inne igen gick hon och gnällde så jag släppte ut henne igen, aaa men visst vad bra, nu gör hon sig dum och vägrar komma in, hoppar över staketet till grannen och trippar iväg. Och jag är inget vidare duktig på att klättra och grinden får jag inte upp pga all snö så jag får helt enkelt vänta ut henne tills hon själv vill in. Jag ger mig fan på att hon vet att jag inte får upp grinden, och bara måste sätta sig på tvären, haha!

Har precis slängt in en plåt med bröd i ugnen, till Wilma, det är ju ett o annat bestyr gällande glutenfritt så tacka vet jag mix ;)

Wilma kollar nu barnprogram och Mira ligger bredvid mig i babysittern och sover.

Om man skulle ta och diska lite kanske!!

Svensson jomenvisst ;)

Mitt lilla hjärta kom hem med 39.1 i feber. :( Aning gnällig. Men med lite sömn o panodil fixar sig allt! Tur de!

Wilma, gnällig och hade ont överallt när hon inte fick som hon ville, haha det är ju för gulligt! ;)

Och jag har fått min vilja igenom, att ta hem Kira till oss från grannen :) Kira är en söt dobermann tjej :) Wilma är helt överlycklig och hon har redan  bestämt vem som ska hålla Kira när vi ska ut o gå ;)

Nu sover kidsen sen ett tag och jag ska fortsätta kolla på wallander med min älskling, och gissa om det blir trångt i 3sits soffan när man får trängas med en hund också ;)


bortskämd eller toffel ;)

Sovmorgon, i like it!
Och när man går upp ur sängen hälls kaffet upp, och att Jerry bakar scones till frukost, är de det som kallas bortskämd? Eller är det han som är en toffel? Haha lite av varje kanske? ;)

Blev inte så mkt städ igår så får väl ta tag i det som är kvar idag, måste!!!!!

Vi hade en sån där stor, rosa (och då menar jag jätterosa) van. Jag gillade den för att den var stor och frän, vill man synas är rådet att köpa en! ;) Iaf så finns den inte mer, inte hos oss, den är borta :( Den blev bortprioriterad, snyft! Nu har vi en lite mindre bil, eller ganska mycket mindre bil. Säger inte vad för jag skäms, haha! Inte lika frän, och inte rosa. Men om jag får bestämma så bli den rosa. Och då kanske det känns lite bättre. Från stor, rosa, frän bil till liten, rosa, ful bil... Hmm....

Keso och Stoffe kom hit igår, lite mer än en halv öl fick jag i mig på loppet av två timmar. Jodå, segt var det, inte alls sugen. Vi drack lite kaffe och snackade skit, tryckte i oss ganska för jätte torra bullar, och bara segade i soffan. Men det är jag glad för idag, tänk om jag vaknat bakis idag med, UUUUUUUUUUUUHHHHHHHH!!!!!!!!!

Om ett tag kommer mina två älskade hjärtan hem, om jag har saknat dom!! ♥

Ikväll blir det nog bara massa mys, love love love ♥

Fredagskväll och pannkaksfrukost och en bakfull Angelica =)

Kvällen igår var himla rolig, bortsett från ett onödigt prat med polis o en o annan vedbit på fel plats, MORR!!! Men det löste sig, pinsamt dock kan jag tycka. Men,men!

Vi drack öl, sjöng, härjade och bara hade såå roligt, mycket nice och min älskade lilla Kesobit är för himla härlig, love!

Kvällen avslutades med lite vrede från min sida o ett o annat nr försvann, ska man aldrig växa upp?? Haha! Skärpning nu Angelica!!!!!!!!!

När jag idag slog upp mina ihopkletade ögon (smink kvar från igår, lär jag mig aldrig? Tydligt de.) hade jag solen rätt i ansiktet, inte nice en sån här dag. Aningen irriterad! Sen kom hjärtat in och sa att han gjort frukost, jag visste vad för jag kände lukten från nygjorda pannkakor :) Var dock tvungen att dricka lite saft och ta mig en huvudvärkstablett och verkligen sätta igång med den övertalningsförmåga jag har för att kroppen skulle orka sig upp. Man kan beskriva mig som seeeeeeeg!!!!!!!!! Väl uppe var det rätt gott med ett par pannkakor, fick tyvärr inte i mig så många som jag önskade då magen vände sig uppochner, haha!!!

Nu är jag lite mer människa och ska snart hoppa in i en låång dusch. Sen fixa iordning här hemma, sen kommer iaf Keso och Stoffe hit på ett par öl :)

100304 <3 var dagens datum igår <3 ;)

Sovmorgon en fredag, förvirrande!!

Robban ville att Mira skulle komma en dag tidigare och så fick det bli. Även Wilma blev kvar. Det är väl både på gott och ont hon är hos honom, men Hon ville och jag ville inte se min sessa bli ledsen om jag skulle trälat Min vilja genom och säga nej. Hoppas älsklingen inte blir mer förvirrad nu bara :S

Kvällen igår beskrivs med orden - Besök, Tattuering, En massa kaffe, Förlovning <3

Masken kom hit tidigt idag, det tillhör inte vanligheten. Iaf inte om jag inte ringt sjuttioelva gånger och väckt honom ;)

Vi har precis ätit lyxfrukost, kokta ägg på macka och kaviar, gottgottgottgottgottgottgott :)

Nu blir det nog en dusch, sen vika lite kläder kanske det som är så tråkigt och som jag har skjutit på i många dagar nu i hopp om att någon annan skulle görat, *host,host* JERRY ;)

mårillaillamående

Detta illamående gör mig illamående :S
Kvällen igår spenderades i soffan, liggandes blixtstilla. Mådde så fruktansvärt illa så jag inte visste var jag skulle ta vägen, JOBBIGT!!!!!!

Natten har varit underbar, lillprinsessan har bara vaknat 3 gånger, WOOOO!!!
Nätterna innan har hon vaknat när jag ska gå o lägga mig o sen vägrat sova i sin säng, så denna natt kommer jag leva på ett tag ;)

Imorse väcktes jag av att Wilma kom upp i våran säng och hoppade och tjata om frukost, #%1¤#? usch vad jag hatar att vakna till massa tjat, haha!! Men Jerry gick upp med henne så jag fick ligga kvar en lite stund i sängen :)

Kaffet var klart när jag kom upp vilket det iofs alltid är när Jerry går upp före mig, Underbart!!

Blir nog en innedag idag helt för det är kallt ute, BLÖÖ!!! SOMMARSOMMARSOMMAR, KOMKOMKOM!!!!!!!!!!!!!!


Barnen <3 <3 <3 <3

Wilma och Mira !



Thilde och Thea !


Havregryn? Neee riskgryn ;)

Jag ser dom, jag ser dom.. Dom små risgrynen som man förut bara kunde se om hade förstoringsglas. :) Gnälligheten ger resultat så att säga ;)

Nu ligger min lilla prinsessa och sover efter att ha viljat vara uppe och gala med tuppen.
Och jag sitter här med en kopp kaffe och värmer mig eftersom jag inte än lyckats reda ut det här med att elda.
Men turen är på min sidan och eldkungen Jerry kom precis upp. :)

Idag är det stress som står på schemat, PUST!!
Wilma ska hämtas på dagis, möten(som tur va är inte jag inblandad i dom), bvc-läkarbesök, o allt ska ske samtidigt. Men eftersom jag är bra på att pussla så löser sig allt. Jag ska inte ta åt mig all ära då det finns fler som gillar att pussla ;)

Jag måste ju slänga in lite självömkan.
Det tros vara Magkatarr :( B  L  Ä  !  !  !  !
Det ska ätas tabletter i hopp om att det går över, Jag håller tummen!! Om inte - VC here i come!!

Nu blir det mer kaffe, med MJÖLK!!!!! Det sägs vara bättre om man har magkatarr, sen en dusch och fixa mig iordning, Nice!!!!!

Ny blogg = Förändrat liv?!

Ny blogg = Förändrat liv?! Joo men så är det faktiskt!!

Älskar livet på landet tillsammans med Jerry och barnen.
Inget jag ens själv skulle gissat på för några månader sen. Men titt så livet kan förändras ;)

Från att vara mamma till två underbara tjejer fick jag två till på köpet, o hur underbart är inte det? Underbart!!!! Som andra kanske skulle uttrycka det -tagit mig vatten över huvudet, INTE EN CHANS, jag älskar mitt liv och ALLA barnen, det är det här livet jag valt och jag är LYCKLIG!!!!!!

Varannan vecka är tvillingtjejerna Thilde och Thea hos oss, dom veckorna skulle kunna beskrivas med orden Fullt Upp ;) Det finns alltid något att göra, och jag som trodde att jag skulle bli rastlös på landet, vilken tanke, hah! :)

Igår så åkte Tvillingarna hem till sin mamma vilket betyder -, hur ska jag säga, är lugn de rätta ordet när man har ett trostsig 4åring? ;) Vi kör på det - en lugn vecka! :)

Nu är jag och Mira hos mamma. Hon ska strax bege sig och hämta Wilma på dagis. Att trollet kommer bli glad då hon tjatar om att få sova hos mormor hela tiden. :) Och det ska hon göra inatt, jag vet jag vet - ÖVERLYCKLIG UNGE :D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0