Funderar....

....på att skaffa lösen till bloggen??

Jag skriver ju rätt öppet om vad jag tycker och tänker och det gillas ju icke av alla så kanske är bäst så?? Eller så kan ju bara folk som stör sig ge fan i att läsa??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Thea och Wilma är på dagis och leker av sig :) Thilde har feber så blev en hemma dag för skitungen. Hon är pigg och leker, och jag gissar att hon är superdupenöjd över att få ha alla leksaker för sig själv ;)

Thilde och Thea åker till sin mamma idag, så i helgen blire lugna gatan med bara två barn ;) Får se om det hittas på någe skoj! :)

För övrigt så vill jag klippa mig!! Eller det vill jag inte egentligen eftersom håret är så långt. Men det är så inihelvetes slitet o det är ju inte så nice :/ Får se om jag tar tag i mitt dilemma......

Kaffe!!!!!!!!!!!!! :D

fortsätter :)

Då försöker jag fortsätta skriva nu då, lilleman ligger i babysittern och Jerry är iväg o lämnar barnen på dagis!


Vi fick åka hem från BB dagen efter då läkaren inte hann kolla på lilleman samma dag. Jag var galen, ville bara hem hem hem :) En o annan tår kom det men inte kom läkaren för det ;)

Vi hämtade Wilma på dagis och gissa om hon var nyfiken och ivrig med att hålla och visa upp SIN lillebror ;) ♥

På fredagen frågade Millan om vi ville ha Thilde och Thea redan då? Jag undrar varför man inte vill ha sina egna barn? Jag sa nej, söndag som vi hade kommit överens om och som vi "betalat" henne för att ha dom, över tusen kr hade hon fått, för att ha sina egna barn, sjukt? Skoja inte!! Vilken jävla människa!

Söndagen kom, Mira, Thilde och Thea kom hem. Mira blev så himla glad och skrek beeeeeeeeeebeeeeeeee (bebis) och pekade och skulle fram till lilleman ;) Thilde och Thea stod och tittade och det var ungefär som dom tänkte -vad i helvete är det där ;) Jätteskeptiska såg dom ut haha..
Jag trodde nästan inte att jag skulle överleva veckan med alla barn, M E N alla barn har varit så duktiga, Texas sover mycket så till och med jag har hunnit med dom andra barnen ganska mycket. Wilma har lekt (och jävlats;)) med Thilde, Mira och Thea. Alla har pussats och kramats med sin lillebror, tryckt på hans näsa i hopp om att han ska säga tuuuut.. ;) (vi brukar fråga barnen -vad säger näsan och så trycker dom på sin näsa och säger tuut:)) Söta fina fina barn ♥




Var på BVC med Texas igår, på två veckor hade gått upp från 2800 till 3210. Mammas matvrak ;)
Han är så förkyld stackarn, kan knappt andas emellanåt :( Koksaltlösning är hans bästa vän-han kan andas bättre och får bort snoret. ♥

Nu sover han sittandes i babysittern, jag väntar på att Jerry ska komma hem så jag kan hoppa in i duchen ;) Men under tiden jag nu väntar ska jag sätta på en kanna kaffe. Kaffe är MIN bästa vän ;)

OjOjOj...

....vad mycket det känns som jag jag har att skriva ;)

Vi börjar med när lilleman ville komma ut :)

Mm, den 13 mars gick vattnet, ungefär halv nio på kvällen. Då messade vi Thilde och Theas mamma som lovat att ha barnen när det var dax. Vi tvingade även Stralle att sova här ifall vi var tvugna att åka under natten. MEN!!!!!!!!!!!!!!! Gissa om hon var sugen på det? Inte värst. Hon hade ingen mat till barnen, ingen välling, inga blöjor. Men vi sa att vi skulle lösa det, att hon skulle få pengar när dom morgonen efter skulle hämta barnen. Men då kunde dom inte hämta barnen för dom hade ingen bensin i bilen. Vi löste även det, Stralle skulle köra ner barnen på morgonen. Men då var inte det bra det heller, det var ju våran veckan så fick fixa någon annan som kunde ha barnen skrev hon och så stängde hon av sin telefon. Gissa om jag var förbannad? Bara förnamnet! ;) Jag ringde hennes pojkväns tele 3547426745478 gånger men han svarade inte, den fegisen!! Haha.. Men när jag skickade ett mess o förklarade att jag inom kort kunde vara hos dom och slå sönder deras bil (ja vet, omoget men va fan, ha överseende då!! ;) haha) så tog det inte många miuter för Millan att sätta på sin tele och skriva att dom visst kunde ha barnen. Men så kom hon då på nästa problem, hur länge hon skulle ha dom.. Jag kan inte göra annat än åh skratta nu, för även hon borde ju kunnat räknat ut att vi inte heller kunde veta hur länge..
Men då, då hade jag nog fan ärligt kunnat köra över henne med bilen ;)

Natten gick, jag och Jerry sov väl ungefär en timme. Halv fem på morgonen den 14e började mina värkar. Vid sex vaknade barnen och dom fick frukost. Sen väckte vi Stralle för att han skulle köra barnen till Millan. Tror ni hon svarade när vi ringde? Nix! Och Stralle hittar inte i Åtvid där dom bor, så Jerry bestämde sig för att hänga med. Glömde jag säga att det nu var ungefär 6-7 min mellan mina värkar?

Jag ringde mina käraste Erika och bad henne komma så jag slapp vara själv hemma.
Jerry åkte, Erika kom, mina värkar blev värre. Hade fått tid halv elva på förlossningen för koll då vattnet gått. Satte mig i duschen för att lindra värkarna. Erika konstatera att det nu var ca 3 min mellan värkarna och tyckte att jag skulle åka in haha. Men icke!! ;) Strax innan halv tio kom Jerry hem, plågade mig hemma i ca 40 min till sen packade vi väskan, åkte och hämta mamma och blev inskrivna på förlossningen 10.43 (tror jag).
Dom frågade om jag kunde sätta mig i dagrummet en stund för dom hade så himla mycket att göra, -visst svarar jag. Men när bm såg att jag knappt hann andas mellan värkarna sa hon att vi skulle in i ett undersökningsrum. Dom undersökte mig, berätta att jag var öppen 5cm. FAN tänkte jag, då kommer ja få ligga här hur länge som helst. Mellan värkarna bytte jag säng o rum, till ett förlossningsrum. Sen helt jävla plötsligt var det dax att föda, öppen hela 10cm hur fort som helst ;)
11.39 var lillskiten ute ♥

Dom sa att jag var som gjord för att föda barn, jag kom in, gjorde det jag skulle liksom ;) haha.. Men nonono inga fler barn här inte. Iaf inte på 5-6år ;P



Jag får fortsätta skriva mer sen då jag nu har lilleman på ena armen o får skiva med en hand, behöver jag säga att det är jobbigt? :P


bye så längeeeee :)

110323

Vi lever :) Jag har bara inte orkat sätta mig och skriva. Och de blir inget långt inlägg nu heller men det kommer, ska försöka inom kort ;)


Stackarn...

...var glömde hon sin hjärna???



Lämnade Miruttaskrutta idag, fisungen blev lite ledsen när vi gick och fick stanna hos R. Men jag tror nog de gick över inom kort. ♥

Hämta hem Wilma idag med. Hon hade vaknat imorse med en massa prickar i hela ansiktet, aningens lik en prickikorv :/ Får se om det är bättre imorn, annars blire samtal till VC!

Thilde åt middag som en galning förut, trodde inte det fick plats så mycket mat i en sån liten kropp haha!
Nu sover Thilde och Thea, och läggningen gick kanoners idag, inte ens lite prat. John blund måste haft skitstarkt grus ikväll ;)

Åhså var Wilma i säng med, inte sovandes då utan läsandes av bok :)



Magen v.39


En vecka...

...kvar till BF! :) Jag har sagt det förut åh jag säger det igen - ÄLSKADE BEBIS DU ÄR MER ÄN VÄLKOMMEN UUUUUUUUT NUUUUUUUUUU ;) ♥

Thilde och Thea är som väckarklockor, senast kl 6 ska man gå upp, punkt slut. Mira vaknar runt halv 7-7. Jag lovar att dom faktiskt är jättegratis nu så dax på mornarna. Jag sover skitdåligt på nätterna och det spelar ingen roll hur mycket/lite jag sover så är jag trött. Då är det inte alltid roligt att vakna av deras härjande diskutioner så dax ;)


Slänger väl in lite bilder från busfabriken :D Barnen hade sååå roligt, Thilde fick panik när hon inte fick åka kana hur mycket hon ville ;) Sötungarna! Och TACK!!!! Keso och Stoffe för att ni följde med :D
(bilderna är dock inte dom bästa)

Thilde


Mira


Thea


Jag och Thea, Jerry och Mira, Stoffe och Thilde


Från vänster - Thea, Thilde o Mira


Mira o Thilde i kanan o Thea nedanför


Mira, Keso, Thea sittandes och Thilde står





Har hittat en vagn jag bara måste ha (läs vill ha). Det är en babytravel syskonvagn som är ROSA OCH BLÅ!!! Hur gulligt är inte det liksom! :)

Får se om den inhandlas eller inte, jag håller tummen megamegamegaaaa håååårt att den blir MIN! ;)

Nu ska jag sätta på lite kaffe om nu min käre karl inte gjort.

Bye!


tvåtusenelvanolltretolv

Lördag....
Morronen har varit rätt lugn, dock kunde jag inte sova trots att Jerry försökte tysta ner dom små. Dom gillar verkligen att ha högljudda diskutioner ;)
Men tackar för försöket till att låta mig få en sovmorron älskling ;) ♥

Vi tänkte att vi skulle åka till busfabriken idag, kan ju bli spännande med tre små med spring i benen och en höggravid mig :P Hoho! ;) Det blir Jerry som tar dom stora kanorna ;)



Härom dagen tejpade vi upp ett stort papper på golvet och lät barnen måla hej vilt ;) Det roligaste var ju dock att sno pennorna från varandra och sitta på pappret, hihi! Men efter ett tag målade dom och Wilma kom och visade att såhär gör man ;)


Här målas det för fullt :)


Även här :D


Wilma gillar att bli tagen på kort :D Fining ♥


Mira precis innan start, upp upp och ivääääg ;) Haha :D


Jag tycker hon är dum i huvudet, den där perfekta mamman...

Om en pappa skulle skita i barnens turiner som han och mamman kommit överens om tex mat och sovtider, skulle det bli ett jävla liv. Om pappan sket i att bada/duscha barnen på en vecka skulle alla skrika rätt ut att han är dum i hela huvudet. Om pappan pga att han gjort slut på sina pengar på skitsaker inte kunnat ge barnen tillräckligt med mat skulle han inte få träffa dom. Men när mamman gör dessa saker rycker folk på axlarna. Hon är ju M A M M A ! ! ! Jaha så bara för hon burit dom i 9mån, fött dom och är M A M M A så kan hon gör vad fan som helst då?? Jag tycker ärligt detta är sjukt!!!
Jag vet ärligt inte vad jag ska göra, eller ens kan göra. Soc ser ju tydligen rätt duktigt genom fingrarna bara för att hon är M A M M A! ! ! ! ! ! Åhhh jag blir så frustrerad :(

För att säga lite mer skit så har hon, den där perfekta mamman, målat rutorna på sin bil med svart färg, ja ni läste rätt, MÅLAT!!!! Måste vara spännande för barnen att åka i den bilen, roligt med alla träd man åker förbi, kanske ser man en ko bredvid vägen. Eller aaa den där perfekta mamman ser ju iaf, barnen ser väl....... typ svart.....

Theralenet barnen får om kvällarna, ska ges en timme innan läggning, man kan blanda det med tex yoghurt. Nej vad gör hon, den där perfekta mamman, ger det i vällingen när hon lägger barnen. Fast vi då sagt till henne ett antal gånger -En timme innan läggning o inte i vällingen!

Och så kan jag inte låta bli att emellanåt tycka synd om henne, hon behöver ju hjälp!! Tråkigt bara att varken hon eller någon annan inser det!

Vilken tur att barnen har Jerry, och mig ;) Hihi och en storasyster/lillasyster som mer än gärna jävlas med dom. SYSKONKÄRLEK!!! ;) ♥




Annars rullar väl allt på, jag är trött trött TRÖTT hela tiden :( Sover dåligt... Har ONT :( BEBIS BEBIS BEBIS KOM UT!!!! ♥
Mira fick sitt sista pencilin idag, öroninflamation, andra gången på 4 veckor typ. Mammas öronbarn :(
Thilde och Thea blev någelunda sina rätta JAG idag, har ju bara tatt sen i tis. Men bättre sent än aldrig!
Det har gått så himla bra att ha Mira och Wilma i samma rum, jag är så jävla stolt, och lite förvånad med. :) Duktiga barn!!! ♥

Wilma åkte till CochS idag, åh jag blir så glad när hon blir glad :) Hon ville liksom åka direkt igår när dom fråga om hon ville sova där i helgen. :)
Vi andra lyxade till det med pizza idag, och jag säger bara OMG vad dom små åt, det fanns ju inge stopp i deras små kroppar haha.. Det är inte varje dag alla små åter så himla bra, alltid brukar det vara nån som inte är så sugen. Men idag har dom ätit bra alla måltider, glad mamma! ;)

Ne nu ska jag inta sängen och glo tv, hoppas barnen sover hela natten, o aningens längre än 5-6 imorron ;)

 ♥


down

snälla lyft mig istället för att sparka på mig.........


varmtvarmt

Det är såååå himla varmt i våran lägenhet, soooolen skiner så jag tänker inte klaga :)

Igår blev det mest städ för min del, Jerry sysselsatte sig med att umgås med Trötter så han var borta i stort sätt hela dagen. Och Wilma lekte och tittade på film om vartannat ♥
På kvällen lagade vi mat Lax, stekt potatis och tzatsiki, SÅ HIMLA SMARRIT enligt mig. Jerry tyckte dock att laxen smaka jord haha han är inte så förtjust i lax/fisk över huvud taget. Men han åt upp iaf, vågade väl inget annat ;P
Sen blev det glass och mys i soffan innan Wilma skulle i säng. ♥ Och hon är så himla fin min ängel -Mamma! Så leker vi att Mira ligger sover idag med då? Hihi älskade stora unge ♥ ♥

Jag tänkte att jag skulle sova länge idag för Jerry gick upp med Wilma, men eftersom det är så varmt kunde jag inte somna om, typiskt! När man har chansen liksom, men men... Vi har ju sovit längre än till sex nu när dom små inte varit hemma, det räknas väl som sovmorron det med ;)

Jag tänker nu lämna Wilma och Jerry och dra till Erika :) Dom kan behöva lite egentid tillsammans dom med, och jag får åka iväg själv och bara vara A n g e l i c a ! ! ! :D

Lördag

Vilket finfint väder det är, solen skiner och det är 5+ enligt våran termometer :D Mycket nice! :)

Har fortfarande ont i magen till och från, ibland någelunda regelbundet men ibland med någon/några timmars uppehåll :( Ont så in i helvete gör det iaf när det kommer. Jag håller tummen stenhårt för mer regelbunden värk inom KORT!!!! ;)

Det blir våfflor till lunch, smarrit! Sen blir det nog en tur till Erika på lite java :)

Resten av dagen kan man med beskriva med ?? då vi inte har några planer alls utan får se vad som hittas på helt enkelt.

t r ö ö ö ö ö ö ö t t

Sov skitdåligt i natt vilket resulterar i att jag är såinihelvetes jävla trött nu, nästan gråtfärdig, så trött är jag! :(
Humöret när en tjatande 5åring sätter igång kan ju inte bli värre. Stackars min stora tjej som får höra på sin griniga, trötta, irriterade mamma :( Snuttunge ♥ Skärpning nu Angelica!!!!!

Ont har jag med, till och från. Har haft det i stort sätt hela dagen. Jag bara vill att det ska hålla i sig, bli värre, att jag får riktiga värkar, att vattnet går och bebisen kommer UT!!
Jag är sjukt trött på att vara gravid, ser inget roligt med det alls. Visst äre mysigt när bebis sparkar och så, men helt ärligt, den får gärna sparka mig från utsidan istället. Så jag kan ta tag i den där lilla lilla foten och pussa pussa pussa på den ♥

Funderar på att hitta på något med Wilma men vet inte riktigt vad...?

Tummen UPP föresten till Wilma. Vi "lekte leken - mira sover, var tyst" igår med. Gick skitabra och hon gick och la sig så duktigt så. Så stolt över min älskade unge ♥


Egentid med Williwonki <3

Vi lekte lite med Wilma igår. Vi låtsades att Mira låg och sov när hon skulle lägga sig. Hon tyckte nog det var lite roligt och spännande för hon gick in, viskade och frågade om hon fick läsa bok, och sa till och med åt mig som stod utanför att vara tyst när jag inte viskade. Haha. Sen gick hon och lade sig och sa inte ett ljud mer på hela kvällen. Duktiga unge :D ♥ Hoppas alla läggningar går så smidigt eller var det bara en tillfällighet? ;)

From idag har vi bara Wilma fram tills söndag. Hon har haft lite svårt att förstå varför Thilde och Thea har varit här mer än Mira. Hon har ju varit van att ha mig och Jerry för sig själv varannan vecka så det är ju en omställning för henne med. Så nu ska vi bara ägna massamassa tid med skitungen så hon verkligen känner att vi bara är hennes nu dom här dagarna. ♥

Lille skitungen i magen verkar trivas, för ut kommer han då inte. Han gav mig andnöd och typ kramp i bröstet härom dagen (1177 sa det berodde på att bebis tryckte och det var trångt) så jag vräkte honom, men vi verkar inte riktigt förstå varandra. ;) KOM UT NUU BEBIS!!!!!!!!! ♥


Paradis :D

Eftersom Thilde och Thea småvägrade somna trots Theralenet så testade vi att dela på dom, och WIPPS(!!!!!!!!) Så somnar dom kanonbra, både vid lunchen och kvällen. *pepparpeppar* :) Vi hamnade som i paradiset bara sisådär på en pisskvart liksom, underbart! :D Både för dom och oss. ♥

Dock blev resultatet att Mira och Wilma ska sova i samma rum. Inget vi testat än. Men eftersom Wilma gärna vill leka tusen frågor när hon ska lägga sig undrar vi lite hur detta ska gå, lite jobbigt om hon väcker Mira var tionde sekund för att hon kommer på nått hon vill fråga om oss, det är ju inte så att hon smyger upp och kommer till oss, nej här ropar/skriker vi rätt ut serrni ;) Men men vi testar och ser, annars får vi väl isolera balkongen och ha som extrarum ;)

Imorn åker T oT till sin mamma. Inget som känns sådär jättrebra kan jag väl inte påstå. Inte med det som vi fått veta/hon sagt själv. Jag kan inte skriva vad då det är allvarliga saker. Dock som soc tyvärr är jävligt blåögda för. Jag och Jerry sitter i en sits där vi är någelunda maktlösa, och ingen verka ta *allt det här som hänt/händer* på allvar, så tragiskt! Jag kan bara säga att det är väldigt synd om barnen. ♥

RSS 2.0