Theralen

Med tanke på Thilde och Theas sömnsvårigheter har vi fått Theralen utskrivet. Det är rogivande/sömnhjälpande kan man väl säga(?). Dock så verkar det inte hjälpa så mycket :/ Vi ger det en timma innan läggdags, ändå kan Thilde (hon protesterar mest) ligga vaken 1-1.5 timme innan hon somnar. Ska det verkligen vara så? Idag ökade vi dosen lite så vi får hoppas det hjälper snart.

Sen ska damerna (tot) bo hos oss i stort sätt heltid. Varannan vecka tor-sönd ska dom vara hos sin mamma.
Jag känner att jag inte yttrar mig så mycket om varför då jag ärligt talat inte kan säga varför. Eller alltså, problemet ligger hos deras mamma och jag tror nog inte riktigt hon själv vet svar på saker å ting. Nu äre ju våra rutiner som gäller och förhoppningsvis kommer saker funka bättre, precis som i somras när vi hade dom heltid. ♥

Wilma har det bra i V-vik, ingen hemlängtan. Dock längtar jaaaaaag. ;) Min fina trotsiga skitunge ♥

Varit på ikea idag och kikade runt lite. Snacka om att Jerry måstemåstemåstemåste fixa ett jobb nununununu med tanke på allt nytt jag ska köpa (läs Vill köpa) ;) Ny soffa, nytt köksbord, nytt v-rumsbord, ny sängstomme, nya sängar till barnen, massa nya saker till barnens rum osv osv. ;) Haha blir dyrt för min karl ;)

Lillkillen i magen, jaa vad säger man - Han vägrar komma ut. Jag blir såå glad varje gång jag har ont/sammandragningar/förvärkar? men det slutar alltid på samma sätt - Inget liksom :( Haha.. Nu är jag ju i v.37 så det gör ju inget om han kommer :)
Men han kommer ju när han är klar, Jerry gissar på nästa helg. Vi får väl se om han har rätt, vad tror ni?? ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Flyttaaaaaaaaa :D :D :D :D

Wilma åkte till Västervik igår, till sin gammelmorfar och gammelbonusmormor ;) I åtta dagara ska hon vara där, iaf om hon själv får bestämma :) Vilket hon nog inte får. För jag kommer nog sakna ihjäl mig efter min trotsiga tös ;) Senast söndag måste hon komma hem PUNKT SLUT! ;) Hehe! ♥

Mira och Thea är på dagis. Thilde fick vara hemma idag då hon för ovanlighetens skull är sjuk-feber! Förra veckan vi hade dom små hade alla tre öroninflamation. Det slår nog aldrig fel att någon/alla är sjuka just den veckan vi har dom. Jättetråkigt tycker jag. :( Vem vill inte ha friska barn liksom.

Vi ska F L Y T T A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :D :D :D :D :D :D :D
1Maj eller 1Juni, och det ända jag kan säga är UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Eller iofs inte så värst kul att packa och sen flytta, men när vi väl är på plats så lovar jag att det är underbart :D Ett hus i Tallboda, 140kvm med trädgård, I LOVE IT!!!!! :)

Thilde är inte på bästa humöret så jag ska väl försöka sysselsätta damen.
Sätta på en kanna kaffe med, behövligt då Mirutta kom upp 05.40 idag. ÅHHH det måste jag ju berätta att hon nu har börjat sova i vanlig säng, duktiga unge <3

Puss åh hej!


20110220

Jag lever :) Har bara inte haft tid, lust, ork eller motivation till att skriva. Men ska försöka knåpa ihop ett inlägg inom kort ;)

PUSS ♥

RSS 2.0