varmt varmt varmt

Guuud vilken värme, men klaga ska man inte, hade de regnat hade man ju gnällt över det! Är man aldrig nöjd? ;)

Dom små sover middag, det tog inte en evighet att få dom i säng, skönt det! Så kan man ju själv slappna av lite :)
Ska dock snart väcka Mira för att åka till BVC, känns som tusen år vi var där sist. Blir en svänga till Linköping med, det behövs inhandlas en ny bikiniiii till mig, kanske några söta badkläder till barnen med, vem vet ;) Jag blir ju helt tokig när jag går i affärer, vill köpa allt allt allt till barnen, de finns ju mycke fint! :D

Sitter här med lite java, ska ta och göra mig iorning och sen drar vi.
Kul att sitta i en supervarm bil då, eller inte, blääääää.... Nu kommer klagandet igen ;)

En kommentar som värmer :)

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ När ja läser detta om T&T s mamma kan ja inte finna ord för hur man kan göra så överhuvud taget?????????? Väldigt märkligt, o va förbannad jag blir. Barnen går ju alltid i första hand oavsett om dom är sjuka eller?? Det är väl mest normalt tycker ja!!!!!!!!! Stå på er, ni gör ett jätte bra jobb med barnen. Tråkigt med anmälan med, o till vilken nytta när man inte ens kan stå för det?? Jag tror på er o hoppas verkligen att allt ska gå vägen o att ni orkar med alla tråkigheter!!!! Tänker på er kramar Lina




Tack, det värmer!! ♥

(vet dock inte vem lina men har mina aningar;)

Underbara vääääder :D

Jag bara älskar att gå upp på morgonen när det är fint väder, man får så mycket mer energi ju :) Och att sätta sig ute i solen på morgonen med en kopp java, ja herregud så underbart, love it! :)

Jerry och Stralle har dragit iväg och jag är själv hemma med mina älskade ungar :) Wilma är redan ute i trädgården och badar i poolen, min egna fina fisk ;)
Jag tänkte att jag skulle värma upp dom smås pool med så dom med kan bada, eller så kanske deras badande får vänta till lite senare, när Jerry har kommit hem igen, tänk er själva tre krypande och farande ungar som man ska hålla reda på samtidigt,  ;) O i en pool dessutotom, där måste man ju hålla koll på dom verkligen, vill inte ha en massa undervattensimmande här inte! :)

Nähä, nu måste vi ut i den fina vädret!!!!!! :D
En kopp kaffe på gräsmattan får det bli, tillsammans med mina fina fina barn!! ♥

pooooooooooool

Det blev lite längre än väntat i garaget, SUCK!!! Jag var så trött i hela kroppen efter bara en sån liten stund i lekparken så jag visste inte vad. Jättetråkigt! MEN nått så himla roligt, båda sketungarna Thilde och Thea (mest Thilde)ställde sigg upp och gick, massor. Trilla på rumpan, och så upp igen, skitaduktiga :D :D Är det inte bara för härligt med barns framsteg? Ja bara älskart :)

Två nya pooler är inhandlade! Fan ta hunden nu om dom blir sönderbitna. En liten sandlåta, dock utan sand än. Hoppas barnen blir glada :) Oså fick vi ta hem katten också, den har bott hos min mamma ett tag, men den funkade inte ihop med hennes katt så vi fick ta hem den igen. Och jag vet inte riktigt men ska en hund av rasen doberman vara rädd för katter? För ja har aldrig sätt hunden så himla lugn alltså ;) Vi får hoppas rädslan går över.
Och om några veckor (KANSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) jag ska köpa en till liten kissemiss. Den är bara tre veckor nu, åh så himla liiiiiten och urgullig och man vill bara pussa på den ;) Men vi får se, det ska ju krävas viss övertalningsförmåga först. En viss herre är icke så förtjust i kissar.

Oj jag håller på att fylla poolen med vatten, undra om det är en stor pool i hela trädgården nu :S

En lugn kväll blire. Och ungarna somna faktiskt ganska fort idag, love love love :)

Mamma Pappa Bonusmamma Bonuspappa

Kan man vara så svartsjuk på sitt ex nya flickvän att man inte inte vill ha sina barn pga det?
Att man inte kan acceptera att barnen får en bonusmamma som älskar dom över allt annat och ger dom den kärlek dom behöver? Jag förstå att man kanske inte gillart, men man får ju ta de för vad det är, finna sig i det helt enkelt. Jag var inte helt ok med att Mira fått en bonusmamma, kanske för att jag innan bestämt mig för att inte tycka om personen i fråga. Men vad är då jag för människa som dömmer andra som jag inte ens känner? Man får ju helt enkelt acceptera att folk går vidare. Mira har fått en bonuspappa. Och det är ju bara för Rpobban att leva med det. Precis lika mycket som det bara är för mig att acceptera att Mira fått en bonusmamma. Så är det ju faktiskt. Och jag tycker det är sjukligt att skylla på att -dom har ju en till mamma. Jaha? Det är väl bra det? Speciellt nu när mamman ifråga inte ens vill ha sina barn?!

Att man ens kan skylla på sin pojkvän, att det är han som inte vill ha dom. Pinsamt värre när stackarn inte ens sagt nått. Varför hitta på massa ursäker, skylla på andra. För att man inte har så mycket stake i sig att stå för att man kanske inte orkar med barnen. Att det är mycket runt om. Vem fan har inte kännt att Fy Fan Jag Orkar Inte?? Klart man har, men när man fick det positiva på stickan sattes man ju faktiskt i ett val. Tänka för och nackdelar. Göra ett val om man skulle klara av att bli förälder. Och när man gör valet att behålla. Valde man ju också att ta hand om ett/två liv för resten av ens liv. Det är ju inget som går att ändra på. Man har ju redan gjort valet. Då kan ju jag tycka att det är sjukt egoistiskt att sen komma och säga att man inte orkar. När man själv gjort valet. Då är det ju bara bita ihop, göra det bästa av allt, ta den hjälp som erbjuds och vara den mamma som ens barn förtjänar.

Och jag vet att jag inte alltid vara den bästa föräldern. Jag har gjort många dumma val, tänk bara på mig själv. Men man måste ju faktiskt lära sig av sina misstag. Och jag tycker jag gör en kanonjobb nu.

Ungarna, allihopa väckte mig strax innan sex idag. Jag gav dom små välling. Sa åt Wilma att lägga sig igen. Jag gick och la mig i sängen och tänkte att dom kommer aldrig somna. Sen väckte Jerry mig lite innan halv tio, så dom somna visst. Han hade fått gå in och väcka dom, snacka om trötta barn ;)
Vi ska om en liten stund bege oss till Vikingstad, Jerry och Stralle ska till Trötters garage och fixa bilen. Så jag tar med mig ungarna och letar upp nån lekpark så länge :)

Puss! :)

Joomen... :)

Midsommarafton tillbringades tillsammans med barnen (förutom Mira som var hos Roabban) Jerry, Stralle, Keso och Stoffe! Var himla trevligt! Thilde och Thea åkte till Millan på em. Så då tog vi Cadillacen och snurra runt lite, Wilma är ju helgalen och härjar som bara den när hon åker raggarbil ;) Vi åkte först lite inne i stan i Linköping, och sen slutade vi med att åka över till Mjölby innan vi begav oss hem. Helkul kväll! :)

Jerry! ;)        

Thea superarg o ville inte ha krans :)

Thilde superarg ville inte heller ha krans :)

Wilma var i alla fall helnöjd över sin :)


Igår, ja va gjorde vi igår... Tog det mest lugnt, färga håret och sisådär :) Wilma har ju tjatat lite om att få färga håret och igår gav jag med mig. Bara hon inte ville ha svart sa jag. Ne men då väljer ungen det rödaste dom finns ;) Jaja, jag får väl nöja mig med att det tvättas ur inom 24 tvättar ;) Oj vad jag ska skrubba hennes hår ;) Skoja! Hon passade faktiskt i det och blev jättefin, och hon är nöjd som ingen annan :D

Åh ja måste ju bara lägga in en bild på Mira snuttan, jag hitta henne helt intrasslad i sängen häromdan hjärtat :)



Idag har vi styrt med allt och inget. Hållt på där uppe, solat, färgat håret på mig, som ännu inte är klart då de typ lite rött, lite orange, lite brunt osv... Ljusbrunt är tanken att det ska vara när det är klart. Om det nu blir klart om inte håret trillar av skallen på mig :( Slitet as hell! :(
Mira, Thilde och Thea har kommit hem idag, mina hjärtan!!! Ibland när man känner att gud vad skänt att vara ledig från alla barn lite, så räcker det hur bra som helt med helg (eller några timmar ibland ;), så hinner man ladda batterierna fullt igen. :) Och så får man hem tre skitglada ungar, fan vad allt känns underbart då ♥

Jag och Wilma har ridit lite idag med, vi har haft så mycket egentid med henne den här helgen och det har varit super, tror verkligen hon behövde det :) Vi red barbacka lite fram och tillbaka i hagen, mysigt var det! :) Och Eva (hästägaren) satte upp Wilma på dom två hästarna som inte är inridna och sa att Wilma var den första som har suttit på dom, gissa om mitt hjärta vart stolt då? :) Jajjemensan :D Då gick hon med huvudet högt :D

Nu sover alla barnen, och Jerry har parkerat sig i sängen. Tycker nog jag är lite tråkig när jag sitter här. Men det är ju min lilla egentid liksom. Det får han finna sig i. Men nu ska jag ta ett nattbloss och sen krypa ner bredvid honom ♥

God natt!!

Unerbara jävla låt! (Tack Erika;)

Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet
Han vet saker om dig som ingen annan vet
Ni har varit tsm i mer än 4 år
Ni har vuxit ihop och delar samma sår
Så du blundar och låtsas att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Du borde veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Hon gick runt i en cirkel :D

Wilma har har aldrig haft någon bonusmamma. Jo, men ingen som tagit hand om henne som bonusbarn. Därför känns det lite konstigt när jag säger att Mira ska till sin bonusmamma. Hm. Det är väl just det att jag inte är van vid det. Man kan ju aldrig få för mycket kärlek. Vilket jag hoppas att hon ger henne, det trot jag.

Wilma är på dagis, sista dagen innan hon ska gå på semester ;) Härligt, bara ligga och sega i sängen på mornarna, slippa stressa iväg till dagis osv. Underbart! ♥

Thea, Thilde och Mira leker på sitt rum :) ÅHHHHH jag kolla in precis och såg att Thilde stod upp (det har hon kunnat länge) men så typ lyfte hon ena benet och tog ett yttepytte litet steg fram med ena benet, flera gånger på rad, runt i en cirkel :D :D Supergulligt, vad hon kan hon :) ♥
Det är skönt nu när Mira börjar krypa och ta sig fram, då kan ju liksom hon också vara med och leka på ett helt annat sätt än vad hon kunde förut. Då bara Thilde och Thea kröp, då var de lite som om dom jävlades med Mira, tog saker och kröp iväg ;) Haha! Ungefär som "du kan inte ta mig, lalalalalaa" Haha! :)

Kul att det inte är nån kö när man ringer Försäkringskassa, du är placerad i kö och vi beräknar kunna ta ditt samtal om 27minuter.. Hahaa nee så länge håller inte ens mitt batteri i telefon, så jag la på.. Tänkte att det är ju lite roligare att sitta och vänta där istället, så åker dit sen. Fick inte min föräldrapenning idag, :( Har nog missat att fylla ett papper tror jag, då blev jag rätt arg på mig själv måste säga, BLÄ!!

Ska väl snart åka tror jag, men först ska jag ta mig en kopp kaffe till.

Hej så länge!





Dom vägrar sova :(

Jag vet inte om jag är elak när jag säger att det är något fel det tar mer än två timmar för tvillingarna att somna? Det spelar ingen roll vad man gör, om man är där är dom mer intresserade av mig än att sova, går man in och lägger ner dom med jämna mellan rum funkar inte det heller, låter man dom skrika somnar dom efter flera timmar (jag går in emellanåt alltså) Det är ju bara så frustrerande, dom väcker varandra, även mira och så är man på noll igen liksom när man lyckats få iaf en eller två att somna. Det är som om dom inte är trötta alls. Man lägger ner dom o innan man ens hunnit vända ryggen till står dom upp... All hjälp är välkommen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har varit en bra dag annars, Wilma har kommit hem igen, Jag har plockat och städat och hållt på, rätt okej faktiskt, inte sådär jobbigt som det kna vara ibland! ;)

Nähä nu ska jag be till gud att barnen somnar snart så jag med kan gå och lägga mig. Ska kanske läsa lite i boken medans jag väntar! :)

En stor jävla stekpanna tack!!

Härliga väder :D

Städat och plockat lite idag. Duktiga jag! ;)

Jag tog med mig barnen och gick bort till Erika och Micke måste jag väl skriva, det är ju han som bor där i första han ;) Vi satt ute i trädgården, lekte med ungarna, snacka skit och drack kaffe, superdupertrevligt!!!!!!!!!!! :)

Han Hon Den Det som gjort en anonym anmälan, fick reda på det idag, den personen måste vara så in i helvetes jävla feg. Eller också ha ett mycket tråkigt liv så Han Hon Den Det måste försöka förstöra för andra. Det är ju helt sjukt. Varför är det så svårt för en del att sköta sig själva och inte lägga sig i andras liv? Blir skapligt trött alltså!

Ibland händer det att jag känner att jag bara vill slå mig själv med en stekpanna i huvudet så hårt att jag däckar, när man ibland känner att vattnet rinner över kanten. Så känner jag nu. Jag bara orkar inte med alla måsten, alla tankar, alla frågor. Jag vill bara just nu bli lämnad ifred!!!

Imorn är en ny dag - Nya tag!!!!

Hej så länge!

Energivälling??

Jerry lura iväg mig på värstingpromenad :) Haha, jag höll på att dö nästan. Nerå överdrivet, men långt gick vi men det var faktiskt riktigt skönt! Ungarna gillade det också och när vi kom hem igen var jag överlycklig att dom satt och hänge i vagnarna och såg så trötta ut, kalas, bara ge dom flaskan och sen slänga dom i säng. NIX!!!! Jag börjar tro att Jerry blanda i nån sorts energi i deras välling. Trötta - I N T E   A L L S!! Dom vägrar sova, till och med Mira som brukar somna direkt protestera idag. Men men imorn gör jag vällingen, då blandas de inte i nån energi där i inte, jag är smart - sömnmedel!! ;)

Jag skulle behöva städa. Det ser ut som en tornado paserat här! Men jag orkar faktiskt inte det nu så jag skriver upp det morgondagens schema!

Jag ska nog hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen bredvid älsklingen! ♥

Korvgrillning :)

Wilma åkte till Carina och Stefan förut, hon var superduperglad för hon skulle dit :) Och där stannar hon tills onsdag! ♥

Thilde och Thea äter utan att spy!!!!!!! Välling som vanligt men mat bara pyttelite åt gången, men det är ju framsteg :)

Just nu sitter dom tre små liven bredvid mig och äter majskrokar :)
Jerry ska grilla korv och jag tänkte hälla i mig kaffe(om de finns nått klart). Jag är så seg som att jag fortfarande sover fast ögonen bara e öppna, knappt de heller ;)

Om man skulle ge sig ut och gå lite sen, det är ju rätt skönt ute! O motion behöver man ju :)

Åååååh jag har hittat en sits som man sätter på en tvillingvagn(som vi har)så man slipper trillingvagn så där att dom sitter på rad och den är jättebred och kommer inte in någonstans - lycka!!!! :D

Vägen här utanför, där får man köra i 50! Tycker för övrigt är jätteförfort men iaf. Husen här ligger ju precis vid vägen. Som tur var är våran trädgård mot andra hållet! Vi har grind och staket runt. Vi säger åt Wilma att hon a b s o l u t    i n t e får gå ut på vägen. Men ibland slår hon ju dövörat till och kanske tar nyfiken någon gång över och så är hon på vägen iaf. Det jag skulle komma till att även om jag tycker 50 är fort jag tycker de borde vara 30, så skiter fan i mig alla som åker förbi i att det är 50. Jag blir galen varje gång de kommer en bil och blåser förbi. Till och lastbilar kör som idioter. Tänk bara om Wilma någongång skulle springa ut, det finns ju ingen chans för dom att stanna.

Sjukhusbesök gånger två.

Wilma har stukat armen!! :( Hon klättrade och trillade, fast att vi många många gånger sa till henna att INTE klättra. Men barn är ju barn, och lyssna på sina föräldrar tillhör ju inte alltid prio1 liksom. Hon ramlade på fredagskvällen och kvart i 5 på lördagsmorgonen vaknade hon av att hon hade ont inte kunde sova, så vi åkte till akuten. Där fick vi sitta vänta läääänge. Jag förstår inte, ska man behöva ha huvudet under armen och blodet i en hink för att få någelunda snabb hjälp?? Hm.. Dom röntgade och det visade inget men hon fick gips som stöd och smärtlindring för hon hade så ont. Lilla hjärtat! ♥ Strax innan tio åkte vi från sjukan, sjukt lång tid kan jag tycka!

På kvällen åkte jag, Wilma, Mira, Mamma och Pappa till min syster och fira hennes födelsedag. Det var väldigt trevligt!! :) God mat och trevligt folk, iaf när dom fått i sig en öl eller två eller en o annan grogg ;)

Idag åkte vi och lämnade Mira hos Robban och Wilma hos sin mormor några timmar för att sen åka till Motala jourcentral för att kolla Thilde och Thea. Dom tog stick i fingret och ungarna blödde svinmycket, och länge. Man kunde tro att dom skurit av dom fingertopparna :S
Proverna var iaf bra, skönt det! Så vi fick åka hem igen, det var bara träla träla träla med vätska och mat i små portioner men ofta. Jag tror dock ändå det är nått som inte stämmer, för jag tycker inte det är normalt att dom är så dåliga i magen och spyr så fort dom får in en sked av nått i munnen. Det är ju synd om dom. Man märker ju att dom är hungriga men ändå får dom inte behålla nått av det dom äter/dricker!

Vi skulle lämnat Thilde och Thea idag till deras mamma. Men hon ville inte ha dom eftersom dom var sjuka och spydde! Jaa, ni läste rätt. Vill inte ha dom!!! Hur kan en mamma säga så om sina barn, att hon inte vill ha dom?? Det spelar väl ingen roll om dom kräks, skiter ner sig och vägrar sova på nätterna, en mamma borde väl vilja ha sina barn iaf? Jag blir så fruktansvärt förbannad, jag kan faktiskt inte för mitt liv förstå att man kan välja att inte vilja ha sina egna barn. Jag blir arg, det är elakt mot barnen. Jag skulle skämmas som mamma om jag inte ville ha mina egna barn. Visst behöver man ibland vara ifrån dom, ladda batterierna lite och samla ork, det är ju faktiskt mänskligt. Men att säga som hon, helt sjukt!!!! Hon vill bara nu ha dom varannan helg. Vilket är helt okej för mig och Jerry, vi har dom mer än gärna. ♥
Jag skulle kunna skriva rad efter rad vad jag tycker och tänker om henne just nu men det är faktiskt inte mitt problem att hon nu inte vill ha sina barn. För jag tar mer än gärna hand om dom!

Vi har letat trillingvagn nu ett tag, det är ju sjukt vilka jävla priser alltså, en del kostar 13-15tusen.. Det skulle jag liksom få en vettig bil för. Sen finns de dom för 3-4tusen, men jag kan ju ändå känna att jag vill ha en vagn som jag inte skämms för att gå ut med. Vi får väl leta vidare, någongång har vi väl turen på våran sida och hitta en fin, snygg, lagom-pris-vagn vi med ;)

Hundfan äter allt :(

HUNDJ*VEEEEEL!!!!!!!!!!!! Vi köpte en pool till Wilma och en liten till dom små. Två tält och en tunnel emellan. Och nu har hundfan bitit sönder allt. Jag blir galen. Men men jag gillar ju att spendera mina pengar, så jag köper nytt.

Thilde och Thea är bättre idag, skönt! Dom blev sådär glada idag när man kom in vilket dom inte orkat bli nu på några dagar. Man blir ju så glad när dom hoppar i sängen av lycka när man kommer :)

Wilma är lämnad på dagis så nu blir det kaffe och mys med ungar innan det är dax att hämta hjärtat igen!

Tålamodsprövande :)

Dom snodde 4 rör blod av mig på vc :O Jag tyckte det var jättemycket!!!! Jag kanske överreagerar?? Kände på magen, halsen, lyssnade på hjärtat osv...  Men så får jag vänta tills 1juli med att få svar på proven, hm...

Thilde och Thea har varit super sega idag, och nästan inte ätit någon vätske ersättning alls :( fick i dom lite smörgås imorse och försökte med lite gröt senare men då spydde dom direkt. Även vätskegrejen kom upp. Ringde 1177 och fick rådet att köpa majsvälling och piggelin, och det åt dom-piggelinen alltså :) Majsvällingen var inte lika poppis.

Annars har dagen varit lugn, eller så lugn den kan vara med en tjatande 4åring ;) Nu sover iaf alla trollen ♥

Jag kan inte för mitt liv förstå hur man inte ringer på en hel vecka (nästan) och undrar hur det är med ens barn när man vet att dom är jättesjuka, helt oförståligt tycker jag, men men....

Jerry kom på att det är ju billigare att rulla cigg.. Jag kan lova att det inte blir billigare för mig, för det första  är det ju ett rent helvete att  hålla reda på pappret, filtret och tobaken, plus att man ska försöka rulla ihop allt... Jag har aldrig kännt mig så tjock om fingrararna som idag ;) Det mesta av min tobak låg på golvet och jag förstörde papper efter papper tills jag till slut efter mycket tålamodsprövande lyckades få ihop något som iaf liknade en cigg, haha... Men jag lär mig nog tids nog :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla filmen som börjar nio och bara mysa! ♥

Förbannade vårdcentral....

Måste börja med att förklara det jag skev härom gången.
Jag är absolut inte svarsjuk på Thilde och Thea, utan jag blir mest irriterad när jag pratar om Wilma som liten och då så kan ju Jerry inte säga något eftersom han inte varit med. Men varje gång jag säger nått så börjar han prata om när tvillingarna var små. Vilket jag mer än gärna lyssnar på, jag vill veta allt om dom från innan jag kom in i deras liv, jag älskar dom ju som mina egna. MEN när jag pratar med Jerry om Wilma, berättar saker, vill jag bara att han ska lyssna, ta in, försöka få en uppfattning om sin dotter som liten liksom. Det kanske låter sjukt, lite svårt att förklara riktigt hur jag känner. Vill bara inte att någon ska tro att jag inte tycker Thilde och Thea för det gör jag verkligen, dom är ju lika mycket mina barn när dom är här, jag behandlar alla lbarnen lika, ger dom lika mycket kärlek. ♥

Jahopp... Det gick inte så bra med mitt VC-besök. Först kom jag försent, (skulle varit där1500 men kom 1510) men det var lugnt enligt receptionisten(stavas<--)jag fick sätta mig i väntrummet. Som tur var va Erika med mig, vilket var väldigt spännadne. Alltid lika roligt tillsammans :) Dock tillbringar vi alltför lite tid med varandra nu för tiden :(
Iaf innan vi åkte ringde jag VC för att säga att jag skulle bli sen, aa bra jag gillar det där med att få knappra in mitt telenummer så ringer dom upp, eller inte.. För dom skulle ringa up1610. Helt sjukt, varför ska man inte kunna få prata med någon riktig människa för?? Hm!!! Vi satt och väntade, det var några före mig. Tillslut hade vi suttit själva en stund. Och jag var förbannad på att ingen ropade upp mitt namn. Då ringer VC till min telefon, så sa jag att jag satt på VC men ingen hade kommit. Sen lade vi på och personen som ringe upp mig kom och hämtade mig. Sa att dom sagt fel tid till mig, att jag skulle varit där 1400. Jag höll fan på att dö alltså. Och inte fanns det någon doktor som kunde kolla mig, jag fick en ny tid imorgon. FY FAN!! Så där hade jag och Erika suttit från 1510 till 1630 för att få åka hem igen, sådär nöjd var jag kan jag lova!!!

Jag har klippt gräset idag, känner mig duktig :) Va inte så jobbigt faktiskt, och vi har ju inte så jättestor trädgård som tur är. Jerry fick något ryck förut :) Gjorde rabarberpaj och rabarberkräm.. :) Han brukar faktiskt baka ibland alltså, så det var väl inget, men att ställa sig och göra kräm förvånade mig faktiskt, duktig är han! :) Och gott var det :)

Nu ska jag faktiskt lägga mig om en stund, är fruktansvärt trött, natti!

Ut i solen ska vi :)

Vi har precis ätit lunch, grillade hamburgare, så himla gott! Tack älskling!

Sitter nu med Mira i knät, Thilde och Thea sover och Wilma sitter bredvid mig och målar i sin målarbok! :)

Ska nog ta med mig Wilma och Mira och gå en promenad i det fina vädret. Sen blir det att åka till VC för min del, kolla upp varför jag är så sjukt trött, mår illa, irriterad osv... Onej jag är inte gravid även om symtomen verkligen är dom samma, konstigt mår jag iaf.

Soooolen här kommer vi :D

Vi ändrar lite då :)

Istället för att säga upp huset bestämde vi oss för att inreda övervåningen. Vilket vi håller på med. Och nu börjar det se ut som nått :) Vårat sovrum är i stort sätt klart, para lite pill kvar, gillas! :) Sen är det de andra rummet som bara ska få sig lite spackel, väv och färg, och så golv på det med så är det ju snart klart ;)
Lägenheten i Tannefors är uppsagd, så nu blir jag landetbooooooo, (igen) haha men det är fint äre :)

I skrivandets stund sitter dom tre små bredvid mig varav Thilde och Thea är väldigt gnälliga då dom är magsjuka :( Vad dom än fått i sig sen igår har de kommit upp direkt, dom måste ju vara hungriga som bara attans dom små liven :( Men vätske ersättning står på svalning så snart ska jag försöka få i dom lite som dom förhoppningsvis får behålla, håller tummarna!

Jerry är där uppe och håller på, han är verkligen duktig min man :)

Jag och Stralle (som för övrigt med bor här med oss. Som jag gett ett jobb-våran aldelless egna taxi;) haha) ska om en liten stund bege oss in mot Linköping och hämta Sessan på dagis :)


Åså nått helt annat!
När jag tänker på dom fyra åren Wilma var utan sin pappa blir jag arg. För det finns så många frågor om varför, tänkte han på henne, hur kunde han sova med gott samvete när han viste att hans dotter sov någon annanstans - utan sin pappa.. Jag kan inte för allt i världen förstå hur man kan skita i sitt barn. Det är inte bara hans fel, jag var inte den som kämpade ihjäl mig heller för att få saker att funka dom få gånger dom väl träffades. Men jag kan iaf med gott samvete säga att jag faktiskt hörde av mig, försökte iaf lite dock till ingen nytta.
Men nu finns han för henne, och jag försöker tänka bättre sent än aldrig. Men ibland blir jag ändå förbannad eftersom jag inte får några svar, kanske finns det inga svar?
Om vi pratar om Thilde och Thea när dom var nyfödda och små, då blir jag hur ska jag sätta ord på det jag känner.... Svartsjuk... Irriterad... Ledsen... För JAG vill med kunna prata med Jerry om när Wilma var nyfödd och liten.. Jag vill inte vara den som sitter och berättar hennes liv som liten, JAG önskar så mycket att HAN och JAG hade kunnat pratat om det som ett "kommer du ihåg när Wilma var liten" "kommer du ihåg när hon börja krypa".... Kanske dags att släppat... Jag kan ju faktiskt inte hur arg ledsen och irriterad jag än blir emellanåt, aldriig ändra på det som varit, tyvärr!!!!



Nu äre daxs för lite gröt för Mira och vätskegrej för T&T!!
Hej så länge!

RSS 2.0