=D

Alla barn är sjuka/förkylda Lunginflamation, öroninflamation och hosta och snoriga osv.. STACKARS MINA BARN :( <3

Idag har jag tvättat och städat(inte klar än) duktiga mej =) Wilma har med hjälp mig, dammsugit har min duktiga tjej gjort =)
Keso och Stralle är här, vi har druckit kaffe =) Och nu håller min älskling på med maten, korv o pommes-lyx!!! =)

Wilma väntar på att mormor(hennes)ska komma, hon ska sova där i natt och har tjatat hela dan =)

Vad händer ikväll? Ja men det märks juh... Skönt att vara barnledig iaf =D

Livet känns fan i mig underbart, jag älskart <3 <3 =D =D =D =D =D =D =D

Sjuk! :(

Keso och Stoffe har varit här idag, väldans länge sen vi träffades så det var mysigt :) Vi åt pannkakor till lunch och drack kaffe! :D

Wilma har varit ute och lekt med en kompis som hon träffat nu när vi flyttat :) Varit borta nästan hela dagen hehe bara varit inne och ätit, roligt juh. Hon börjar bli stor min lilla tjej :) Tiden går FÖR fort :S När hon kom hem hade hennes kompis sminkat henne, ojojoj så hon såg ut.. Väldigt svart runt ögonen.. Jag kan ju tycka det är lite tidigt att barn börjar sminka varandra vi 4års ålder, vet dock inte hur gammal hennes kompis är men jag undrar hur man tänker som förälder när man ger sitt smink till sitt barn och låter det kladda hela ansiktet fullt på någon annans barn :S Hmm!!

Thilde och Thea åkte till sin mamma idag, tomt utan dom små liven men ändå skönt! Dubbelmoral.se! ;)
Nästa söndag ska vi kalasa för dom för dom fyller ju på lördag :D 1års kalas, SÖTT!!!! :D

Mira är sjuk mitt lilla hjärta :( Somnar i fem tio min och sen vaknar, så håller hon på, stackars liten.

Jag vet att man ska sköta sig själv och skita i andra. Men när jag har del i saker fast jag egentligen inte behöver bry mig hur ska jag då göra?? Det blir ju en lite knivig sutuation kan man ju säga.. Höm!!

Nu är mitt lilla hjärta supersur så jag ska ta upp henne och försöka lägga henne och somna i våran säng...

Det är synd om moi :(

Jopp så är det. För jag har himlans ont i magen :( Aj Aj!!

Minstingarna sover och Wilma kollar barnprogram.
Vet inte varför jag inte passar på att göra nått vettigt istället för att sitta här. Men jag orkar verkligen inte, är inte på humör.

Kom fram till igår att Robban ska ha mira från onsdagar till söndagar varannan vecka. Det är ju bra för Miras skull. Hoppas bara allt funkar och inte massa skit nu. För det orkar jag då fan inte med :S

Tvättat lite har jag gjort med, duktig är jag. Älsklingen har diskat, han kan han ;)

Nehepp om man skulle göra lite lunch till Williwonki då :)

ja o älskot ;)


Rubrik?

Måste bara börja med att skriva - Jag gör misstag. Jag har ingen kontroll och ibland är jag svår att ta - men om du inte kan ta mig när jag är som sämst, då är du inte heller värd mig när jag är som bäst. Stämmer ju bara så in i helvete ;)

Jaha dåligt har det varit med skrivande här, jo men vi har ju faktiskt flyttat, bra ursäkt!! ;)
Har kommit iordning rätt bra faktiskt, några, ok ganska många kartonger kvar, men vi har ju ett liv med, fyra ungar och sisådära då får man låta dom dära kartongerna stå och vänta lite :)

OJOJOJ.... Ni vet när man blir sådär chockad att man nästan inte kan prata haha, det hände mig härom dagen.. När Erika kom hit på kaffe så hade hon med sig R, ett ex till mig och som jag inte pratat med på ja herregud, flera år... Skapligt chockad.. Lite konstigt blev det ju allt men va fan de va, vad ska jag säga.. Säger som Jerry skulle sagt - Spännande.. Hehe!!

Som vanligt är det massa skit, jag och Robban kommer I N T E överens och jag bara O R K A R   I N T E ! ! ! ! ! ! ! ! Ska det verkligen behöva vara så här?? Vi är ju för helvete vuxna människor........... FAN!!

Jag bara måste ge tuuuuuuusen rosor (i ord, gulligt va;) till JERRY som stått ut med mig och mina humörsvängningar o sådära.... Han är Bäst!! PUSS ♥

Alla barnen sover och jag bara älskar dom, MINA UNDERBARA BARN OCH BONUSBARN, FINASTE!!!!! ♥



RSS 2.0