Vem har sagt att livet ska vara lätt?

 ♥
Vi har ett förhållande och det är komplicerat!

Tyck vad du vill, tänk vad du vill, valet är faktiskt vårat.
Jobbigt att höra/läsa om vårat bergochdalbaneförhållande? Lyssna/Läs då inte, svårt nee?
Jag älskar honom och har inte lätt att skita i honom när det egentligen inte är det jag vill. Och funkar allt nu så är ingen gladare än mig!! ♥

Hjärtat fyller ju år idag, GRATTIS!!!!!! PUSSSSSSSSSSSS ♥


irriterad, ovanligt va? ;)


See me falling, yeah down and lonely.
Are the angles on their way, I'm in the dirt.
Hear me screaming, see me bleeding.
Cause the days no more the same without you.








Herregud säger jag bara, en del människor borde verkligen inte ha barn, men vem är jag att dömma andra? Saken är ju den att det för det första är lättare och se andras problem. Men jag vet att jag inte vara den perfekta mamman, men när man väl ser sina problem och tar tag i dom kan ju folk faktiskt hålla käften, göra man fel och sen gör om och gör rätt så finns det ju ingen anledning till att få höra sina misstag för resten av livet eller hur? MEN när man upprepar sina misstag gång på gång och hur mycket man än blir tillsagd och man skiter i barnen pga att man prioriterar sina egna intressen och låter barnen bli lidande för det tycker jag fan det är nått som är galet. Jag blir så in i helvetes jävla förbannad asso.
-det är inte dina barn så bry dig inte..
-det finns inga spciella tider barnen ska lägga sig..
-du har ju gjort de och de och de...
JAHA men det är ju för det första inte relevant vad jag HAR gjort. Plus att om man nån hjärna så borde man förstå att barn på 1 och ett halvt år INTE ska vara vakna 21 och sitta i en bil och gråta liksom. Och om jag nu bryr mej om barnen är väl bara positivt då deras mamma INTE verkar göra det..
Aaaaahh så irriterad.

Mirutten kommer hem inom kort, hon har varit hos sin pappa sen igår.
Hon var så supersöt igår det lilla livet. Jag fråga R om han skulle ha hennes skor med sig (han använder egna men ja tänka på vägen liksom) Så sa han neee det behövs inte. Då går Mira och hämtar sina sko och ger till R.. Hahaha hon ville visst ha sina skor, söööötungen ♥

Har varit på stan med mamma idag, käkat lunch, glott i affärer och bara haft det nice :) Kändes som om det var tusen år sen bara jag och mamma gjorde nått sådär bara hon och jag liksom ♥

Får se om Jerry och ToT kommer sen? ♥

En lugn slappkväll blire iaf... Hej påer :)


Hur fan tänker karln??

Jerry har tvillingarna. Så fråga jag om han vill ha Wilma med. Men icke. Jag frågade om han skulle ha henne i helgen? Inget svar. Och jag gissar att han inte kommer vilja ha henne nästa vecka/helg med tanke på att han då är barnledig från tvillingarna. Då undrar jag varför han prioriterar bort henne? Varför vill han inte ha henne men tvillingarna går bra? Han säger att han inte har någon stans att bo, men just nu bor han hos en kompis. Och eftersom det går bra att ha Thilde och Thea där borde det ju inte vara något problem att ha Wilma med? För han är ju inte mindre pappa till henne liksom. Han skulle ju lika gärna kunna ha bara Wilma och inte ha tvillingar liksom. Nu säger jag absolit inte att han ska skita i dom med så missförstå mig rätt. Han blir ju inte mer bostadslös om han skulle ha Wilma med liksom. Så blir jag så förbannad för när T&T mamma inte ville ha dom så var det ett jävla liv på Jerry. Men han själv kan skita i sin dotter, igen dessutom. Nu ska jag inte härja för mycket, under kan ju ske och han kanske hör av sig. Jag tror det dock inte. Men han har inte brytt sig om henne sen han åkte i måndags så... Tycker bara fruktansvärt jävla synd om Wilma. Faan asso!



Idag har vi, jag martina wilma och mira varit på busfabriken :) Sååå kul att se barnen ha så roligt. Wilma tog jättebra hand om Mira och man såg verkligen syskonkärleken ♥ Det värmer mitt mammahjärta!

Nu sover minigrisen, och Wilma springer omkring och styr, kollar tv, leker, you name it ;) Älskade barn!

Wilma ska åka till Carina och Stefan sen, hon blir alltid lika glad när hon får åka dit. :)



Styra iordning lite....

Blev inget dagis idag för barnen, vaknade inte av mitt larm så lite innan nio väckte Wilma mej. Då känndes de ovärt att stressa iväg till dagis för att sen hämta dom elva.

Nu leker dom på Wilmas rum och har gjort det ett tag, skönt faktiskt då Wilma kan vara lite väl på ibland och gärna jävlas med Mirutten med så hon blir ledsen.

Blev inget sjukan igår, jag vet som sagt vad inte riktigt vad jag vill.... Men jag känner pressen så snart ska beslutet vara taget. Och då berättar jag det då!

Jag letar soffa för fullt... Har hittat några som jag känner är av intresse.. Men vi får se... Har just nu en av madrasserna som soffa och sen meckat upp med kuddar :) Alla sätt är bra förutom dom dåliga, right? ;) Och i em får jag hem ett köksbord med, I LIKE!!!!!!!!!!!!!!

Nehe nu ska jag hälla i mig litervis med java och sen ska jag städa och plocka iordning....

Hej så länge...

totaltförvirrad

Jag ska till sjukan idag, om jag får tag i någon som kan ha barnen. Jag ska kolla exakt vilken vecka osv... Sen antagligen gå igenom hur aborten kommer gå till. Jag mår så sjukt in helvetes jävla dåligt och det känns som det här ett av mina värsta beslut någonsin. Jag har sett bebis, jag har känt bebis, jag har berättat att jag ska ha bebis, jag är inställt på att få bebis. Men när livet tar en sån vändning som igår, att Jerry flytta, känns inte beslutet om bebis lika själklart längre, jag känner mig nästan tvingad till att göra abort då jag inte vill, kan, orkar....?? få till barn, och då vara själv, inte vara tillsammans med pappan. Jag är så sjukt förvirrad och vet egentligen inte vad jag vill. Ska jag göra abort för att jag vill det, eller för att det är bäst? för barnet, eller för att alla tycker jag ska göra abort???? Jag bara orkar fan inte... TOTALT FÖRVIRRAD och jag vill bara att någon ska lägga ett täcke över mig, slå mig hårt i huvudet och väcka mig när allt är bra igen, för det kommer det ju bli. Men det känns som det är så mycket jag inte orkar nu utan bara vill... aaaa jag vet i fan vad jag vill..... FAAN!!!!!!!!!!!


fanfanfanfanfanfanfanfan

Jerry har flyttat.

Allt allt allt allt allt allt allt är såinhelvetesjävlapissbajsjobbigt.

Jag vet att allt kommer bli bra, MEN jag undrar hur jävla dåligt jag ska behöva må innan allt börjar gå åt rätt håll igen.

Ett jävla beslut som verkligen tar på mig och mina jävla krafter, det gör så jävla ont, jagmårsåförbannatjävladåligt så FYYYYYFAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mardrömmar?

Ja börja undra faktiskt.

Alla små sov i samma rum förut, det funkar inte nu. Nu ikväll la vi Thea och Mira i samma rum, dom brukar ofta somna utan problem så vi tänkte att då passar de kanske att dom sover ihop. Thilde där emot, herreguuuuuud vad hon gapar och skriker, det är som om hon är rädd för att somna. Drömmer stackarn mardrömmar??
På BVC sa som att vi skulle lägga Thea och Thilde ihop eftersom dom är tvillingar och beroende av varandra. Men Thea verkar ju inte ha prpblem med att vara utan syrran så då känns det ju elakt att slänga in henne och Thilde i samma rum och hon inte heller får sova pga att Thilde panikskriker. Dilemma alltså. Och att vara i rummet medför bara mer energi så hon inte somnar pga det.... Hm...

Väldigt konstiga tvättmaskiner här i ekh alltså.. Jag fatta typ inte hur man skulle göra, haha.. Men jag tror tvätten blev ren iaf.. Ska strax ner och hämta de sista. Sen blir det nog sängen, tv, mys, sova.... ♥

Flytt, inskolning, bebis osv :)

Japp, Ekholmsbor är vi då nu, känns skönt faktiskt. Saknar inte huset som jag trodde, mest saknar jag att inte bara kunna öppna dörren o släppa ut hunden ;) utan nu måste vi gå ut och promenixa på morronen, gillas inte jämt  kan jag lova.

Mirutten är inskolad på dagis med, skönt att det är över. Så allt kan bli som vanligt att man bara hämtar och lämnar!

Åååååh, barnen har fått en liten kusse :) Helt plötsligt från ingenstans kom bebis ut, eller aa jo den låg i magen då. För att göra en lång historia kort och inte berätta alltför mycket (vet inte om jag får det) så säger vi så här - dom(mamman och sjukan) missade bebisen, och så för en vecka sen så ville bebisen ut. :) En omställning som heter duga :) Men hon är sååå fin och supergullig! ♥

Lunginflamation har jag dragit på mig med. Väldigt stor DISS till vårdcentralen. Jag ringde och berättade att jag varit sjuk i två veckor, hostar så mycket att jag spyr osv.. Vi skriver ut hostmedicin sa fanskapet. Inte kolla på mig eller nått. Jag hämtade aldrig ut medicinen utan ringde istället 1177 och fick en tid på sjukan, där dom konstaterade Lunginflamation. Så... Fingret till VC-Malmslätt!!!

Ibland gillar jag INTE Miras pappa. Det behöver jag inte heller, TUR är väl det! ;) Han jävlas med mig och det gör mig aningen irriterad, BLÄÄÄÄÄÄÄÄ på honom!!! (hahaha jag vet allt du läser) så kom hit så ska jag kräkas på dig!!!!!!!!! (oj vad omoget) Jag bjuder på det!!!!!!!

♥ 20 mars är våran liten i magen beräknad att komma ut!!! :D

Idag blir väl en lugn dag, får se om Jerry och Trött ska mecka bil... Sen i em ska jag tvätta, gud vad jag längtar efter rena kläder. Inte för att jag nu går runt i skitiga men alla mina kläder som jag använder är i tvätten, så nu är det slappkläder som har gällt ett par dagar ;)


RSS 2.0