Kaffe på sängen :)

Jerry Jerry gick upp och gav dom små välling, sen fixade han kaffe och kom upp med en kopp till mig som fortfarande låg kvar i sängen, gulligt :) Skönt att ta de lugnt på morgonen och inte behöva hoppa upp ur sängen och stressa välling osv... :)

Ska väl strax ta tag i alla blöjbyten och sen fixa frukost till oss andra i familjen :)
Sen har jag en massa måsten idag med, det gillas inte!

*Adressändra
*Ringa FK (vilket jag spyr på då det är så fruktansvärt lång telekö JÄMT!)
*Fixa en bil med dragkrok
*Hyra en kärra
*Hämta alla mina saker i lägenheten i stan

Nehe bara sätta igång då ;)

ärsvartsjukaensjukdom?

Vad är egentligen svartsjuka? Och var kommer den ifrån?
Svar:

Svartsjuka kan beskrivas som en spontan känsla som är svår att övervinna, inte ens med förnuft. I första hand har den sin grund i en personlig osäkerhet och en dålig självtillit. Men svartsjukan kan ha många orsaker och samband. En svartsjuk människa saknar förtroende, betvivlar den andres trohet och är rädd att mista den hon/han älskar. Den svartsjuke känner sig ofta värdelös och tar på sig skulden när han/hon blivit sviken för en annan.

 

Psykologerna anser att svartsjuka är en följd av för höga äganderättskrav. En mycket svartsjuk människa vill äga den andra helt och hållet och är inte beredd, att först själv skapa förutsättningar för ömsesidigt förtroende.

Svartsjuka grundläggs ofta i barndomen. Om barnet inte får tillräckligt med ömhet, kärlek och trygghet, så kan inte förtroendet till människor utvecklas. Man kan t.ex. redan som barn känna sig förbigången av ett syskon som föräldrarna uppmärksammade mera. Många barn i den situationen lider sen hela livet av mindervärdeskänslor och försöker kompensera sin svartsjuka antingen genom att prestera bra i skolan eller inom någon sport. Men de kan också utvecklas till att bli kriminella eller missbrukare om de inte orkar tävla om föräldrarnas kärlek. När de senare i livet upplever svek i kärlek till en annan människa känner de sig djupt svartsjuka men samtidigt värdelösa.

Män och kvinnor är lika ofta svartsjuka, men deras svartsjuka tar sig olika uttryck. Männens svartsjuka är starkt inriktad på det sexuella beteendet, rädslan att kvinnan har sex med en annan man. Kvinnors svartsjuka är mera inriktad på rädsla för att mannen skall känna mer för en annan kvinna, föra resurser till en annan kvinna och kanske överge sin tidigare partner.

Det kan heller inte uteslutas att allvarlig svartsjuka kan ha en biologisk bidragande orsak. I djurvärlden kan man iaktta hur hannarna bevakar och försvarar sitt revir mot andra hannar. Därav har män sannolikt en större tendens till att utveckla svartsjuka än kvinnor. Evolutionen utvecklar ju sådana egenskaper som bidrar till de egna genernas fortbestånd. Och de egna generna fortlever genom en persons barn. Evolutionen har därför utvecklat tänkande och beteenden som säkerställer att de egna barnen är ens egna. Mäns svartsjuka, och beteenden hos män som hindrar kvinnor att ha kontakter med andra män, är alltså ett beteende för att säkerställa att mannen verkligen är pappa till sina barn och därmed för sina gener vidare. De män som inte är svartsjuka, kanske inte lyckas föra sina egna gener vidare. I vissa kulturer, t.ex. arabvärlden, tvingas kvinnor bära sjal eller burka för att skydda männens "egendom".

Förtroende är grundpelaren och det allra viktigaste i ett förhållande. Den som har förtroende, tvivlar inte. Ett förtroende kan byggas upp genom samtal. Om du upplever svartsjuka själv kan det vara din räddning att försöka tala om det som ditt problem. Det troligaste är att din partner kan förstå dessa känslor hos dig och känna igen dem hos sig själv. Man bör inte sätta detta uppbyggda förtroende på spel genom att t.ex. göra den andra partnern svartsjuk med avsikt, för att sedan kunna lägga beslag på honom/henne ännu mer. Om ni inte kan tala om problemet kommer du förmodligen att försöka kontrollera och dominera din partner och därmed förstöra hans eller hennes möjligheter att respektera och älska dig. Kärleken och vänskapen blir då en maktrelation. Du blir sannolikt antingen övergiven eller får leva med en underkuvad slav såvida inte din partner har en ovanlig styrka och generositet.

Svartsjuka kan gå så långt att det leder till misshandel och psykisk terror. Ofta medverkar alkohol och andra droger till sådana våldsamma reaktioner. Om en människa inte ser någon utväg ur denna fruktansvärda situation måste han/hon söka hjälp!


<3

grisungarna ♥

willi and me ♥

Fan!

Jag hatar att vara ovetande om saker. När man inte kan göra nått, saker man inte styr över själv. Helvete vad jobbigt det är! Bara vänta och se liksom, hatar det!

Ska snart ta med mig Mira och Wilma och åka bort till Micke och Erika :) För KEVIN FYLLER ÅR :D GRATTIS!!! 6 år, stora killen :) Kommer ihåg när lillkillen kröp omkring på golvet hihi :)
Sen bär det av mot Linghem, till Miras farmor och farfar, dom ska fira Wilma :D

Sen kommer nog Keso och Stoffe hit och firar Wilma med, länge sen vi träffa dom ♥

NU - KAFFE!!!!!!!!!!


Bada?

Jerry ger dom små lunch så jag passar på att skriva lite, va ju några dagar sen.

Det viktiga som hänt är följande, JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!! WEIIIIIII :D och så har ju WILMA FYLLT ÅR!!!!!!!! 5år är hon nu, helvete vad tiden går fort!!!!!!!!!!! Det känns inte alls som fem år sen jag låg på bb med värkar som från helvetet. Bara ett år kvar tills hon börjar skolan juh, ojojoj!!
Bilder från hennes födelsedag kommer senare :)

Jag ska vara ute ur min lägenhet på lördag, STRESS!!! Det gillas inte :( Men jag är ju å andra sidan en sådan människa som gör allt i sista sekund så varför klaga egentligen när man själv väljer att vara segast liksom ;)

Kevin och Erika har varit här en liten stund, barnen bestämde att vi skulle åka och bada så vi får väl se om deras önskan går i uppfyllelse ;)

Åh ja glömde ju berätta att jag kört min första cruising, haha!!! I Askersund :) Det var roligt faktiaskt :) Dock inte att köra hem i regn och mörker men jag lyckades ju re ut de med och hem kom vi juh :)

Nehe nu ska småttingarna sova lite middag och jag ska no ta mig en kopp java och sen en dusch!

Hej hopp så länge :)

jomenjatackar :)

Har varit i Mantorp och solat med min underbara Erika :) Det var fan i mig äckligt varmt och fläkten ska vi inte prata om, det blåste ljummet liksom, jomenjatackar, inte mycket svalkande luft där inte... Hehe!!

Jerry är duktig han, han står och tar tag i den förbannat tråkiga disken (som faktiskt jag tänkt men men) Nu slapp ja de iaf... Aaa jag kanske är aningen lat ;)

Ibland funderar jag på hur mycket en människa orkar och klarar av, min mamma palla 13år.. Hur hon lyckades är för mig ett jävla under. Kan det ske förändringar eller tror man bara det för att hoppet är det sista som överger en???


Nä nu ska jag gå in o bädda om en vaken unge.. Sen blir det nog att inta sängen, kanske nått bra på tv det får vi hoppas.. Najtinajt!!

Jag gör inte nått speciellt.. Och ja älskart :)

Ungarna sover middag och Jerry ska iväg och hämta en bil. Så här sitter jag, lyssnar på lasse stefanz, skiter i disken som behövs diskas, kläderna som ska vikas in i garderoben, tvätten som ska hängas, osv..... Lata jag! ;)

Skönt att faktiskt inte göra nått speciellt alls, och dom där måste göras sakerna kan ju faktiskt göras senare :)

Kanske skulle avnjuta en kopp java på gräsmattan. Låter skönt, inte sant? ;)


Måste bara säga Hihi :)



Inga fler sovmornar här inte ;)

Man har blivit lite bortskämd med sovmorgon nu under sommaren. Ungarna har sovit förvånansvärt länge och om inte det så har Jerry gått upp med dom och låtit mig sova, för det mesta :) Men nu slår dom upp sina ögon runt halv 7-7.. Det är väl ingen otid att gå upp alltså men det tar ju emot lite faktiskt, hehe.. Men snart är det ju dax för dagis och då blir det ju tidiga mornar så det är ju bra att få rutin på mornarna :)

Ungarna sover middag och här sitter jag med en kopp java, det är tyst och lugnt, rätt skönt måste jag säga :) Att bara vara liksom :)

Tänkte att ja slänger in lite nytagna kort på sketungarna :) ♥


Mira, glad som för det mesta :D


Haha, vet inte riktigt vad Thilde håller på med här alltså :) Sötungen ♥


Älskade fina unge, visar stolt upp sin nya tröja ;) ♥


Thea äter nöjt och glatt frukost :) ♥



Nu ska jag nog passa på att diska lite... Hörs :)

Energibarn.....

Skrikande ungar som vägrar sova - H J Ä L P   M I G ! ! ! ! Vad ska man göra? Det är en återkommande fråga haha.. Känns som vi prövat ALLT och inget funkar.. Suck... Mira grisungen sover oftast som en stock, somnar efter sin välling, skönt det faktiskt! :)
Jag funderar på sömnmedel.. Alltså jag har hört om droppar??? Nån som vet?? Bvc säger att man ska sitta med dom för dom är i den åldern där dom kan känna sig lite övergivna. MEN det funkar INTE!!!! Dom slappnar inte av, är så överlyckliga att man är där inne, när man ens visar sig, går in och lägger ner dom får dom som en överdos energi.. Sjukt jobbit!!!

Wilma sprang som en dåre över parkeringen (fast att jag sa till henne) till Carina och Stefan, glada unge :D
Hon ska vara hos dom till måndag eller tisdag. Och Wilma hoppades på att dom skulle till landet, för det finns kor och kalvar där :) Sötunge!! :)

För övrigt slapp jag promenixa hem.. Tacka vet jag älskade grannen E V A ! ! ! ! ! ! :) Hon hämtade mig vid tåget så jag kom hem. Hon körde även in mig och Wilma till stan förut och det TACKAR vi för :)

Nähä spendera lite tid med karln kanske.. Hinns ju inte riktigt med ibland :( Det är ungar, matlagning, tvättning, blöjbyten, lek, och plock - you name it ;)

Hos mammi :)

Jupp, jag och Wilma är hos mamma/mormor :) Vi har vatt på stan och käkat lunch, på Mc.D.
Nu väntar vi på Carina och Stefan, Wilma är superduperglaaad :D Åh det värmer mitt hjärta när jag ser sån glädje i mina barn :) Själv ska jag försöka ta mig hem... Det lutar mest åt tåg och sen en promenad på 6km.. Inte så himlans sugen på de i värmen kan ja lova, men vad gör man utan körkort, och utan skjuts?? Skicka hit ett flygplan tack!!! ;)



Älskade fina unge ♥

Hon gör mig förbannad!!!!

Lite bilder från vrås :)


Dodge....nånting..... :)


Undra hur man fortfarande kan vara trött när man sovit på hotell gripen haha stackarn ;)


Pungens pappa, älskarn ;) haha!!! Sååå rolig människa :)


Jerry, Stralle, Alex och Pungen!! :)


Samma kille erbjöd den här JÄTTEKNIVEN!! Haha undra vem han inte gilla, jerry eller bilen haha ;)


Jerry fick låna ett basebollträ :) Undra om personen tyckte bilen var för lite knölig?? ;)


Pussssssssssas!




GUUUUUUUUUUUD vilken tid uppladdningen tog... det orkar jag icke med så nu blir de inga fler bilder.... :)




Kan man bli anmäld för att man skulle kunna tänka sig att adoptera någons barn???
Jerry frågade tvillingarnas mamma om jag skulle få adoptera barnen, fick svaret att hon aldrig hört nått så dumt. Det är ju bra!! Då kan ju min fråga bli att varför vill hon då inte ha dom mer än varannan helg?? Men men...
Iaf fick jag reda på att hon ringt till polisen(för att soc inte svarat) och rådfrågat vad hon skulle göra.. Med vad undrar jag då?? Polisen hade frågat henne om hon ville göra en anmälan.. För vad?? Jag undrar vad hon egentligen sagt. Till mig sa hon att hon berätta läget för polisen, och dom hade frågat.. Iaf förstår jag inte varför hon ska ringa någonstans.. Hon sa till mig när jag pratade med henne att hon inte vill ha barnen för hon inte orkar och hon tycker att vi tar hand om dom bättre. Hon säger att hon inte har erfarenhet osv.. Nehe vem fan har det när man får sitt/sina första barn?? Alla som har barn har ju skaffat sig erfarnhet under tiden, man växer ju med sina barn, lär känna dom, deras behov osv... Hon tycker jag försöker ta hennes barn ifrån henne... Det tycker jag är svinelakt... Det är HON som väljer att inte ha sina barn mer än 6dar i månaden, det är HON som valt bort sina barn.. Hur i helvete kan det bli mitt fel?? Vad trodde hon, att jag skulle låta Jerry ta hand om tvillingarna bara för att jag inte är deras biologiska mamma?? Som jag skrivit förut, jag särbehandlar inte barnen, jag älskar dom lika mycket! Är det nått fel?? Dom behöver ju en mammafigur att se upp till och eftersom jag och Jerry är tillsammans och bor ihop och nu deras biologiska mamma inte träffar dom så mycket så är det ju jag kanske som blir det, MEN det är ju fortfarande hon som valt bort dom. Jag valde inte att hon skulle skita i sina barn, men utifrån det valet hon gjort har ju hon valt att jag "blir mer mamma" till barnen!!

Som E sa -Hon har ju lärt sig köra bil.. Ska det då vara så svårt att kunna ta hand om sina barn och lära sig dom?? (ungefär så nått i stilen) och det är ju jävligt sant..
Vill jag lära mig rida står jag ju inte bara och glor på hästfan och hoppas på att jag nån dag helt plötsligt kan rida, jag måste ju vara med hästen och lära mig... Samma sak med barn, ska man lära känna sina barn är det ju en fördel om man träffar dom och är med dom!!!

Nehe nu ska jag ge Williiii en kvällsmacka och sen stoppa skitungen i säng :) ♥

vrås

Jaha... Power Meet.... :)
Vi kom iväg sen iaf :) Mötte upp Majki o dom på brask i linköping, tanka och gav oss iväg :)
På vägen upp börja Majkis hjul på bilen att, hur säger man... vibrera eller hur man ska förklara. Iaf gick det knappt att köra med bilen. En mil till nästa mack, tack!! Vi mötte några bilar vi ett trafikljus och som tur va hade dom en domkraft som vi fick låna så dom kunde byta hjul. Tur att Majki var smart och tog med reservhjul ;)
Så var allt frid och fröjd igen. Tills vi kom upp till västerås, då var det våran tur.. Bilfan koka. Men som den braiga bil vi har så behövde den bara vatten och ett inkopplat värme-blablabla för att sen fungera igen :)
Vi åkte cruisingen, det var roligt, man träffar ju så mycket roligt/konstigt/muppit folk ;) Iaf så somna innan vi kom fram till stället vi skulle sova på. Jag vaknade i bilen av en full jävel som tyckte att vi skulle partaja med honom, kl halv sex på morgonen.. det tyckte INTE JAG!!!! (vi hade då inte sovit så många timmar) Hade även en ganska irriterad Jerry på golvet bredvid mig, jag hade inte velat delat med mig av baksätet så han fick parkera på golvet, stackarn! O i framsätet sov Stralle. Jag makade på mig så han fick plats och vi sov vidare (jag iaf) till nästa jävel (Majki) väckte oss, tjugo över sju!!! Tack då... Haha!!
Dagen var ganska seg, vi tog de lugnt, käkade frukost, och sen efter en mycket lång bilkööööööö kom vi fram till marknaden. Gick en liten stund där. Glömde jag berätta att det var typ 485648374 grader varmt?? Och att jag hade ont i ryggen/höfterna/benen så jag knappt kunde gå?? Inte så roligt, jag hade kunnat beta mycket pengar för att någon skulle såga av mig på mitten och slänga iväg min halva kropp, neeeej jag överdriver inte!!!!
Apoteket nästa - värktabletter!!!!!!!! Sen blev det bra igen!!! :)
Dags för cruising igen, dricka lite öl... Och på tal om ölen, som legat i bilen.. Ta en öl, häll upp den i en mugg, värm den i mikron på tre minuter så får ni nog samma temperatur som vi hade på våra öl.. Inte så värst gott kan jag lova :/ Dom var väligt sega att dricka :( Vi åkte ett varm, som tog flera timmar, sen bestämde vi oss för att åka hem, för att åka ett varv till på flera timmar och sen åka hem, då hade vi kommit hem på förmiddagen dagen efter, nu kom vi istället hem halv 4 på morgonen!

OJOJOJ jag glömde ju berätta att vi mötte upp Nicke och Älgen och älgens, ska vi säga tant?? Iaf, i cruisingen skulle Nicke kissa, det gick segt framåt och vi var säkra på att han skulle hinna ifatt oss så vi åkte sakta sakta.. Men ingen Nicke kom.. Inte på hela natten, inte på hela morgonen. Och eftersom han inte svarade i telefon så konstatera vi att den var tappad. Vi åkte ett varm och leta och sen till polisen och kolla om han var där, men icke - ingen Nicke ;) Vi åkte tillbaka till stället där vi sovit och där älgens bil stod och titt där satt nicke i en stol och sov hahahahahhahaha... Hade hade övernattat hos polisen. Dåligt av dom att inte säga det till oss tycker jag. Men han kom ju till rätta och det var ju bra det :D

Nu har jag bråttom för jag ska till stan, skriver mera sen! Hejs så länge :) :) :) :) :)

Skitbil.....

Självklart ska bilhelvetet strula när man ska någonstans... MORR!!!!!!!! Får hoppas att Jerry får ordning på den snart. Sen väntar vi på Majki och hans tant, dom är verkligen inte snabba dom. Så vi får väl se när vi kommer iväg...
Nångång snart för hoppningsvis..

Ha en superhelg alla för det ska jag ha :D

PUSS

ÄLSKADE BARN!!! <3 <3 <3




I em drar vi :)

Vi lämnade Wilma i V-vik i måndags. Hos min morfar och mormor. Allt var frid och fröjd tills Wilma bestämde sig för att hon ville följa med hem igen. Men hon fick stanna som vi bestämt och hon hade tjatat massor innan att hon ville dit så vet inte vad hon fick för sig.
Hon ringde dock på tisdagen och var helt förstörd, ville hem NUUUU!!!!!!!!!!!! Vi pratade lite och kom överns om att vi skulle dagen efter. Jag fick ett mess av mormor att allt gått bra, dom hade badat och lekt och skulle plocka jordgubbar osv :) Det brukar vara så när hon är där, första dagen vill hon bara hem. Men resten går alltid bra :) Hon kommer hem igen på måndag mitt hjärta! ♥

Mira åkte till sin pappa igår, och ska vara där tills söndag. ♥

Thilde och Thea ska åka till sin mamma idag, och vara där tills söndag. Hoppas allt går bra!! ♥

I em åker vi till Västerås - POWER MEET!!!! :) Ska bli himla roligt. Får vi se om jag blir lämnad i år igen, har lyckats med det två gånger innan, haha! Dom två gånger jag varit i Vrås har jag blivit lämnad, det kan kännas lite illa. Första året åkte Jerry hem utan mig, som tur var stannade Erika med mig (vi var vid det tillfället förbannat osams) Men de är en annan historia ;) O andra gången yrade jag iväg med folk och dom jag var där med åkte hem väldigt tidigt när jag fortfarande sov. Haha håller tummarna för en bilresa hem med dom jag åker dit med ;)

Jag tänkte att jag skulle packa lite, vi ska bara vara där från idag tills lördag natt men eftersom jag är tjej måste jag ju ha med mig en jävla massa kläder, haha. Det kan ju vara kallt, varmt, medelvarm, medelkallt och jag måste ju ha med mig kläder till alla väder :) Jerry kommer nog bli galen :S Men så är det, jag åker INTE utan mina kläder ;)

Nu är jag stressad, puss så länge!!!

Ungar :)

Det var ju himlans fint väder igår :)
Robban kom och hämtade Mira på förmiddagen, han ville ha lite extramys med henne då han inte har möjlighet att träffa henne så mycket när han jobbar. Kanon tycker jag. Det finns en åt varje håll det tycker jag är lite roligt, hur två människor kan vara rena motsatsen av varandra, trots samma sak - båda är föräldrar. Aja!

Vi andra åkte in till stan, och JAG HITTADE EN BIKINI!!!!! - LYCKAAAA!!!! ;) Sen åkte vi hem till mormin och tog en kaffe med henne i lekparken, så fick Wilma leka en liten stund med :) Vi tog även med occ katten, annars hade den nog blivit utkastad från balkongen då den inte går ihop med mammas katt, dom bråkar som fan och låter inte mamma sova på nätterna. Så nu är nog mamma mer glad på mig än på mycket länge när hon blitt av med en kisse ;) Säger bara - Sov så gott mamma! :)

Thea hon är duktig hon, dök för första gången igår. Dock ofrivilligt, men iaf. Det gick bra, hon blev inte så rädd som jag trodde. Det gick på två sek, jag vände bort huvudet och när jag kolla tillbaka på poolen såg jag ett par ben rätt upp i luften så jag skynda fram och tog upp henne, lilla hjärtat. Men de gick som sagt bra :)

Thilde går mer och mer den stora tjejen, det är ju bara för sött när hon tar sina vingliga steg framåt :) ♥

Ungarna har fukost. Både Thilde och Mira såg ut som dom lagt huvudet i gröten istället för att ha ätit den, kladdbarn ;)

Nu leker alla barnen tillsammans, det är ju underbart att se :) Våra fina fina barn!!! ♥

Jag tänkte väl att jag ska sätta på lite mer kaffe, avnjuta en kopp och sen hoppa in i duschen. Senare blir det stan, och Jerry får vara hemma själv med alla barnen, mysigt med egentid!!! :) ♥

Blåser kallt :(

Jag vet inte varför, eller jo det kanske jag vet. Varför jag och Jerry ibland kan bli så osams att man nästan blir rädd för sig själv, man bara skakar och vet inte vad man ska göra, känner att jag skulle kunna klubba ner fanskapet. Jag tror mycket handlar om osäkerhet, att man är rädd för att förlora den andra. Men jag förstår inte varför man när man blir så arg är elak istället för att försöka lösa allt, om man nu inte vill förlora den andra. Det är ju inte så att man vill få höra massa skit eller hur, man vill ju istället höra hur fin och underbar man är ;)
Han är sån som bara SKA prata DIREKT och lösa saker, medans jag gärna går iväg en sväng för att lugna ner mig. Aaa, inte så lätt alla gånger. Det brukar resultera i att vi blir ännu mer sura på varandra. Sen går man och surar och väntar på att den andra ska be om ursäkt, ingen vill ge sig liksom. Väldigt omoget kan ju jag tycka, vi är ju faktiskt vuxna människor. Men det tar väl tid att hitta nått mellanting kanske. Man får ju helt enkelt försöka. För så jävla roligt att vara osams är de ju inte.

Dom älskade ungarna, dom ska få så himla många pussar idag, dom somna D I R E K T ! ! ! ! ! ! ! ! ! efter vällingen igår, V Ä L D I G T    L Y X I G T ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Fler sånna kvällar tack :) ♥

OJ OJ OJ!!!!! Jag måste ju bara berätta att ERIKA min älskade, hon vettni har fått körkort nu. :D Så massa GRATTIS till henne!!! ♥

Det blåser rätt mycket idag, jag tyckte det var skitkallt ute. :( Jag vill ju ha sol och värme. Får se om vi hittar på nått skoj sen eller om vi bara är hemma och myser :)
Städa måste vi göra också, jag skulle behöva alla garderober som finns i världen känns de som, det är kläder ta mig fan överallt och det finns inte plats :(

Nu har vi lämnat bort Kira med, men hon får de nog bra, eller det får hon. ♥

RSS 2.0