Hjälp!

Problem är till för att lösas, right? Men när man försökt allt (?) då?

Jag var så glad den veckan allt funkade så bra. Är vi tillbaka på ruta ett igen?
Det dåliga tålamodet och irritationen tar över!
Alla funderingar om hur allt ska bli när lillkillen kommer, när inte allt fungerar som vi har det nu?
Rutiner rutiner rutiner och ändå rasar allt igen?
Jag vet inte vad vi ska göra, jag bara vet att nått måste göras.
Men vad?


Torsdag 20/1 2011

Wilma har varit sjuk i ca 5 dagar, hög feber som satan, nästan 40. Hon är väl inte riktigt kry än då hon har ont i munnen, någon form av infektion tror jag så hon äter i stort sätt ingenting :( Men feberfi är hon iaf. Så imorn blire dagis för skruttan! :)

Va på MVC förut, allt så bra ut, magen har växt, jag hade dock inte gått upp i vikt med de gjorde inget, han ligger med huvudet neråt, jag håller tummen för att det är nära nu(?) ;)

Idag har jag gjort nått jag inte gjort på väldigt länge - JAG HAR FIKAT MED ERIKAAAAAA!!!! :D Himlans trevligt, som vanligt när vi ses. Jag är så dålig på att göra saker nu, sitter mest inne och ruttnar känns det som. Nerå men orken är ju inte riktigt på sida så ofta så blir mest att vara inne liksom :/

Jag och Wilma har även varit på stan idag, beställt nya glasögon till henne, jättefinaaaa!!! :D Hon såg så vuxen ut så ;) ♥ Och så härligt med e g e n t i d !!!! ♥

Det är väldigt mycket tankar som snurrar i huvudet på mig just nu. Jag orkar inte skriva om det för då skulle jag väl så sitta här tills imornkväll vilket jag inte har tid, lust och ork med.
Men jag är bara så trött på att vissa verkligen inte har förståelse, verkar inte vilja förstå? Hm..

Saknar mina små massor, men på söndag kommer dom ♥

Finafina!

Åh jag bara måste lägga upp en bild, jag är helt kär i bilden! Finafina! ♥



Wilma och Magen v.31 ♥

efter

det förra inlägget kändes allt bättre, jag behövde väl kanske bara få ur mig allt. Och nu när jag läser får jag ju nästan ångest. Jag vill inte alls att det ska bli imorgon när dom åker till M och R! :( Åh jag ska pussa sönder ungarna imorn. Berätta hur mycket jag älskar dom tusen gånger om :) ♥ ♥ ♥ ♥

Nu sover dom små. Och jag prata med Wilma typ nyss och hon skulle väl med snart sova. Hon är sååå underbart söt när man pratar med henne i telefon. Hon låter så himla liten. Jag bara älskar att höra hennes röst genom telefon! :) ♥

J och S är iväg och meckar, och jag sitter här. Jag har varit duktig och plcokat i all disk i maskinen, städat av bänken o sisådär. Fan va jag kan ;) Haha!

Ska väl om jag orkar plocka lite mer. Eller så skjuter jag upp det tills imorrn. Det sistnämnda låter mest lockande ;) Sängen är ju förjävla  skön och förhoppningsbis finns de nåt bra att glo på på tv.n :)

ÄLSKAR MIN UNDERBARA KNASIGA FINA FAMILJ MEST AV ALLT. DET ÄR NI SOM GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA. ALL KÄRLEK TILL ER!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Sen självklart mina vänner med, kärlek!!! :) ♥)

orkeslös.ja

Datorn har varit sepe och funkat fem min och lagt av osådär därför har jag inte kunnat skriva..

Veckan har varit bra, Thilde och Thea har varit lugnare, ätit bättre och sovit bättre, SÅINIHELVETESJÄVLASKÖNT!!!! Dock har ju dom små börjat tycka det är såhimlajättesuperduperkuuuuul att bara skrika rätt ut! Vilket inte uppskattas speciellt mycket av mig och Jerry. Dom sista dagarna har varit lite upp och ner, dom jävlas så i helvete med varandra, drar i håret, håller fast, ska ha samma leksak hela tiden osv.
Sen självklart leker dom snällt med varandra och så emellanåt :)

Vi har varit inne ganska mycket denna vecka, jag känner ingen ork. Tänker att nemen vi går ut men i samma stund tanken kommer tar latheten över. Jag har ingen energi, bara trött trött trött trött HELA TIDEN! Humöret är down down down down och jag är sur och grinig mest hela tiden. Jag gissar att jag inte är en av dom mest roliga personer att vara med :(
Men vi var i pulkabacken en dag iaf, det uppskattades av alla barnen :) Bilder kommer sen! :)

Så igår och idag har varit skit. Ungar jävlas, jag är trött/grinig/irriterad/sur hela tiden. Jag bara vill att det ska bli imorgon när dom åker till Millan och Robban. Så vill jag inte känna.
Varje dag består av ångest då jag knappt orkar med nånting, barnen kräver uppmärksamhet, Wilma "ska" bara vara så stor och klara allt själv, känns som hon inte riktigt får vara barn liksom. Allt känns kaos nu.

Jag känner att jag inte orkar.
JAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet att jag valt detta livet själv, och JAA!!!!!!!!!!!!!!!! jag vet att vi ska ha ett barn till och det kommer bli mer att göra då. Men måste man alltid tycka det är underbart med barn? NEJ!! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, JAG TYCKER INTE DET ÄR ROLIGT ATT VARA MAMMA JÄMT!! Självklart älskar jag barnen över allt annat med som Erika sa. Bara för att man har ett jobb, är det ju inte alltid roligt och underbart kul att jobba!

Magkatarr har jag antagligen fått också. Suck, antagligen för att jag (mina egna gissningar) s t r e s s a r för mycket och dricker aningens för mycket kaffe ibland. Så jag ska väl försöka ta min feta röv och leta upp något apotek som är öppet och köpa nått mot det!

Wilma skuttidutt har feber, men ville mot alla odds åka till mormor och sova så det fick hon! Skönt för henne att komma bort lite hemifrån tror jag, bara få mormors uppmärksamhet liksom och få vara nr1. ♥

Nähä nu ska jag väl ta mitt sura jag och försöka göra nån jävla nytta, nej nej jag är I N T E negativ ;)


Pulka! :D

Vad har vi gjort idag...

Städat och plockat, Handlat, Svurit på bilen, Fått soppatorrt, haha för jag vägra tanka :P Bilen e ju helskum och börjar hacka, sen går den bra igen. Så jag sket i och tanka, sen nästa gång den börja hacka så stanna den, och vägra starta :S Men så mata vi den så gick den bra igen :)

Varit och åkt pulka med, eller jag åkte inte jag höll ju på att dö av att gå upp för backen så jag vägrade åka ner, haha! Men Wilma och Jerry åkte som tokar :D Det fanns massa gupp på rad och gissa om jag skratta nått när dom åkte ;) Det gjorde dom med :D

Wilma i full fart :D

Jerry :D


Undra om det är trångt i pulkan? ;) Hihi!

Jag och min man ;)




Fick nått ryck så här på kvällskvisten att jag skulle baka. Sagt och gjort. :)

Alla kakor skulle rullas, tror ni jag hatade mig själv när jag satt med degen till sista kakorna?? JAPP!!!!!!!! HAHA!!!



Hallongrottor, Müslikakor och Havrekakor med hackad choklad
. :)
Duktiga mig. Jag brukar inte baka asso, tycker det är ganska tråkigt. Kanske har med graviditeten att göra, haha. När jag väntade Mira fick jag för mig att jag skulle ha ett strykjärn för stryka gardinerna måste man ju göra. Det är inget jag brytt mig om innan kan ja lova, mamma sa jämt -Du måste ju stryka gardinerna, haha!!

Nähä nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på film och mysa med min man! ♥


orm

Wilma har haft en period ett tag att hon typ vägrat äta. "Nu är jag mätt! (efter tre tuggor)" "Jag tycker inte om!" Så jag gjorde ett belönings system i forv av en orm med rutor i. När hon ätit frukost, lunch och middag duktigt utan att protestera så får hon en stjärna att sätta i en ruta. Alltså kan hon få tre stjärnor per dag! Vi började idag, och jag har nog aldrig sätt någon äta så bra och lugn, utan att protestera, haha. Tänk vad en liten orm kan göra ;) Mammas fisunge ♥ Kör väl några dagar till sen får vi kanske byta ut ätandet mot något annat, tex städa rummet innan läggning, vilket också är ett problem då damen inte gillar att städa ;)

Idag har vi (jag,jerry,wilma o martina) varit på Busfabriken. Det gillades :D Förstår inte hur ungarna orkar asso, haha! Jag åkte kana några gånger men fan så jobbigt att klättra upp :S haha..

Sen åkte vi och kidnappade Thilde (som denna vecka är hos sin mamma) och åkte en snabbis till IKEA. OOOOJ!!!! säger jag bara, hon satt heltjättestilla i vagnen hela tiden. Gnydde inte ens :) Hade varit skillnad om Thea eller Mira vatt med kan ja lova ;)

Kvällen bjuder nog mest på slapp, lite fix kanske om jag orkar! ;)

BYE!

Beslutsångest :S

Jag har beslutsångest!!!!

När bebis kommer behöver vi vagn - men VILKEN???????

4lingvagn, smidigt den veckan vi har alla barn, jomenvisst. Dock är jag inte miljonär. Har hittat en vagn ja gillar som bara den men då får bebis ligga vänd ifrån mig, gillas inte jättemycket, men skulle funka. Läste någonstans att man inte kunde beställa den till sverige. Vilket verkar lite konstigt tycker jag. Vet inte vad den kostar, och vill nog inte veta det heller gissar jag på :/

Så här ser den ut iaf :)

Tycker den verkar smidig som fan, om man ska iväg själv med alla barn och så.

Annars har jag tänk att två syskonvagnar kan ju funka, dock svårt att få mig sig alla själv då. Men man kan ju dela upp barnen iofs.

Sen har vi ju denna vagn.

Babytravel syskonvagn med syskonsits. Smidigt, och så får bebis ha en enkelvagn. Eller bäras i bärsele.

Eller om man helt enkelt bara köper en enkelvagn till bebis, och köper en syskonsits att på. Vi har ju en syskonvagn som redan används så. Dock problem då att få med sig alla själv.

Så här ser iaf sitsen ut på enkelvagnen.


HJÄLP ASSOOOOOO, hahaha... Vika problem man kan ha ibland.

Ska nog mecka ihop en vagn själv, hehe!!





Är hos mamma nu, fått mat och nu dicker vi kaffe! Länge sen vi var här. Mysigt att bara va liksom :) Wilma är ute och leker med Tiba. Såg dom från ballkongen och dom rullar snöbollar och meckar omkring :) Hon har ingen känsel mitt lilla monster, hon skulle nog kunna vara ute i 45 minus utan att gnälla ;)

Här är en bild tagen från balkongen så den är icke så bra, Wilma i lila och Tiba i rött! :D


Får se vad som hittas på resten av dagen...


Jahaja

Igår kväll var det Wilmas tur att börja må dåligt. :( så natten har ej varit så rolig :( nu ligger snuttan i soffan o försöker få i sig lite blåbärsoppa o vatten. Mira hade skitit ner hela sig själv o sängen när hon vakna så hon kanske har nått hon med :/ Jag själv har parkerat i sängen då jag mått illa sen halv fyra Imorse. Men inget kommer, jag bara väntar på att det ska sätta igång. Mår illa så där som när man är bakis ni vet, o så där superseg. Blä! Dom små är nu i säng, dock är t o t super arga men hoppas dom somnar snart. Jag vill viiiiila mig att må bra :)

Testar

Testar att skriva blogg från mobilen då :) ligger i soffan o myser med älsk :) barnen sover allihopa :) lugnt o skönt :) <3

Wiihoo!!

Thilde och Thea sov efter lunchen idag, WIIIIHOOOO :D

Efter att ha varit nästan hela dagen bestämde vi oss för att gå till affären och handla nått gott till kvällen, det blev Tacos, SMARR!!

Mira shoppar på ICA :)

Vi gick även förbi pulkabacken på hemvägen så ungarna fick leka av sig lite. Thilde vägrade dock, hon var så jäkla förbannad, hehe humörsdamen ;) Hon och Wilma är rätt lika i humöret kan man säga :P
Mira, Thea och Wilma åkte lite pulka. Åkte på rumpan ner för backen :) Superkul tyckte dom. Hihi Mira och Thea fick åka själv och det sluta med en vurpa, men påt igen barra ;) Mira var lite förbannad ett tag men det berodde nog mest på att nappen kom på vift i vurpan :P

Thea och Mira :)

Wilma, Thea o Mira :) (dock är mira inte så glad på denna bild)

Sen hem och laga mat. Blev en ganska lugn middag faktiskt. Tills Thea vände upp och ner på sin tallrik. Då gjorde Thilde likadant. Skillnaden var ju då att Thea hade ätit upp sin mat, det hade inte Thilde :) Mmmm de är så roligt att leka med maten :)

SmarrSmarr!!! :)

Sen slängde vi som små i säng, dock är väl Thilde och Thea vakna än MEN ganska tysta, spelar på sina speldosor :)

Wilma har parkerat sig i sitt rum med film och godis, tänka övertala damen att kolla på tv med mig och Jerry men det är ibland lättare sagt än gjort :( Jag får väl hota med att ta alla hennes filmer ;P

Nu ska jag ta mig en cigg, svulla godis och bara varaaaa resten av kvällen!  ♥

20110101

Gårdagen blev väl inte riktigt som planerat :/ Jerry åkte på magsjukan han med :( Barnen var inte alls på bästa humör och jag var ganska trött i huvudet av allt gap och skrik :/

Pappa kom på em och jag lyckades fixa till en kyckling gryta och ris :) Låt maten tysta mun! - INTE HOS OSS ;) Haha.. La dom små strax efter maten och Kors I Taket somna T o T nästan direkt. Inte så konstigt kanske eftersom dom totalvägra sova efter lunchen.



Jerry låg mycket i sängen, ville inte äta. Stackarn :(

Jag och pappa ritade och åt godis med Wilma :)

Sen åt vi fruktsallad och glass, GOTT GOTT GOTT!!! :D



Jerry lyckades ta sig upp och åt lite glass och frukt han med. Sen spelade vi spel allihopa, jättemysigt ♥

Sen kollade vi på cirkus, drack te, åt kex och bara myste och tog de lugnt :)

Wilma var så trött att hon vägrade sitta still, MEN hon bara skulle kolla på raketerna. Hon sprang runt, hoppa, la sig ner, sparka i golvet, dansa osv. Haha rädd för att somna gissar jag ;)

Vid tolvslaget var Jerry så pigg att han lyckades vara uppe i mer än 5 min :) Så vi gick ut på balkongen och kollade på raketerna :)

HAHA jag kommer ihåg förra nyår, Herreguuud. Wilma var SÅÅÅÅÅ rädd för raketerna. Hon bara stod och skrek och var hysterisk! Lilla snuttan. Det sluta med att hon fick gå in. Hon trodde dom sköt på henne. Försöka övertyga lillskruttan om att det pangade på himlen bara :D Man ska inte skratta egentligen men det gjorde vi. :) ♥



Rakeeeeeet :)





Thea ♥    Thilde ♥

Mira ♥    Wilma ♥






Idag får vi väl se vad som händer, inga planer alls. :) Nu leker barnen för fullt i hallen så jag ska springa och hälla i mig en kopp java :D Vi Hööööörs :D

RSS 2.0