Älskade fina ungar <3

 Hihi :) Lite dålig bild dock.

 

Nu leker dom i hallen, Wilma prommenerar med Mira i sin dockvagn, haha hon har suttit där länge nu och är helnöjd över att bli omkringkörd :)

Jag har fixat köket som var en form av porslinsbutik :/ Orkade icke ta disken igår så gjordet nu. Dammsuga, torka golv o handla står på schemat idag.... :)


Livet är hårt mot dom hårda, jomen tack var hård ja e......

Man går upp i vikt när man är gravid, jag vet det, jag är inte dum i huvudet. Men JAG har ångest för det, jag vill inte få större röv, större lår även om det nu bara handla om några månader i mitt liv. Grejen är ju att man ska gå ner kilona efter liksom, vilket jag tyckte tog en EVIGHET efter att jag fött Mira. Med Wilma gick jag upp 7 kilo under hela grav. Och veckan efter hon hade fötts hade jag gått ner nio. Lyx säger jag! Med Mira gick jag upp 12-13 kilo och det tog månader innan jag ens var på inskrivningsvikten. Barnmorskan sa till och med åt mig då att jag inte fick gå upp mer i vikt. Och när man sen nu får höra skit om sin kropp så lovar jag att jag fan i mig får dödsångest! Jag orkar liksom inte vara stark, jag tar åt mig och mår sjukt dåligt! Jag har i stort sätt alltid vägrat mammakläder, med Wilma kunde jag ha mina kläder i stort sätt hela tiden, en toffs från öglan i byxorna sen virad runt knappen i jeansen ;) med Mira använde jag något enstaka plagg. När jag en dag tog på mig hängslebyxor kom kommentaren - ska du verkligen gå ut så där??? Jag som tyckte det var gulligt och är sååå fint på andra gravida slet av mig byxorna. Lika dant där jag efter Mira ÄNTLIGEN fick på mig mina jeansleggings kom det - vad fan har du tryckt ner dej i?? TACK!! Konstigt att man mår skit när man är gravid. (o efter)


Jag och Jerry kastar en jävla massa skit på varandra, onödigt och omoget jag vet. Ena sekunden saknar jag ihjäl mig och andra vill jag bara kasta en stor jävla sten i huvudet på han. Jag mår sjukt dåligt. Jag hatar att älska honom nu.

Wilma kom förut och frågade - mamma är du ledsen?
Jag svarade att jag var ledsen att pappa inte är här och att allt är jobbigt.
Då säger hon - jag saknar med pappa, det är tråkigt utan honom.
Sen frågar hon varför det inte kommer några tårar när jag är ledsen?
Man kan vara ledsen utan tårar..........
Det gör SÅ ONT i mitt mamma hjärta att hon får vara med om allt det här. <3

Önskar

Jag bara önskade att han kunde förstå, lyssna och acceptera. Jag tycker inte "kraven" är så stora, mer en självklarhet för att ett förhållande ska kunna funka. Bort med det sjuka kontrollbehovet, ingen överdriven svartsjuka, acceptera att jag vill göra saker själv ibland, eller med vänner oavsätt om han gillar dom eller inte. Verkar jag överdriven? Tror ja inte att jag är. Jag vet att även jag har mina fel o brister, o att även jag måste ändra saker, men det känns inte som att det största problemet ligger hos mig. Kanske har jag fel?
Sen att han har huset att dra till med svansen mellan benen gör ju inte saken bättre, vad löser han med det? Jaja jag har väl sagt att han ska dra med, blabla skitsamma..... Jobbigt är allt iaf!!!!!!


Morfar och mormor-rosemarie har varit här nu på fm. Trevliiiiiiiigt :D Wilma och Mira tyckte det var suuperkuul :D

Mira sover, Wilma kollar tv, om jag skulle passa på att vila lite kanske.... Är sjukt seg...


Morronpigg haha ibland så ;)

Idag ringde klockan kvart i fem, och fem klev jag upp. Det ni! Det är ju inte riktigt jag ;) Men med en besiktningstid kl 7 så hade ja inte mycket te val, jag bastämde mej igår att jag inte ville stressa på morronen, och med min morrontrötta unge (willi) kändes det skönt att ha gott om tid på sig. :) Och det var faktiskt himlans skönt att sitta där på stolen i köket, röka morronciggen och dricka morronkaffet i LUGN OCH RO ;)

Bes gick väl icke så bra, bilhelvete. Men dundrar iaf runt i vanen och den tar sig ju iaf fram. Bättre en passaten med sommardäck!

Inskolat Mira första dagen idag, gick bra förutom att hon inte riktigt ville stänga sina blå och sova lite efter maten, så vi åkte hem och nu sover hos som en gris! <3

Wilma är ute och leker.  Jerry håller på att laga lasagne och jag funderar på att vila lite. Seg som attan. Eller om ja skulle dammsuga.. Nee de blir ett senare projekt...

BYE!


Stolt morsa :)

Jag tog mig ett snack med tvillingarnas mamma. Och det hela slutade positivt, hon sa vad hon tyckte och tänkte och jag gillar att hon stod på sig. Det är ju ett steg i rätt riktning. :) Får hoppas att kommunikationen och rutinerna funkar bättre nu, det vinner vi ju alla på.

Väldigt stolt idag :) Mirutta fick gå utan blöja förut och så börja hon ta i, så jag satte henne på toaletten och hon bajsade :) Mammas duktiga :) <3

Imorgon är det Miras sista dag på sitt dagis. På onsdag börja hon på samma dagis som ToT och Wilma, ska bli himla skööönt att ha alla kidsen på samma ställe!

Jag är inne i någon period där jag känner att allt är skit, allt är jobbigt, jag är jääääääääämt trött. Känns som ingen förstår eller kan eller ens vill ha förståelse. Jag ska tydligen gå runt med ett leeeeeeeeeende på läpparna annars kan jag dra åt helvete liksom... PALLA - INTE!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag stoppa om Willi så hon kan sova. Hon kom själv och sa att hon ville sova, KORS!!! ;) Tillhör ju inte vanligheten!

Vilka jävla människor de finns assoooooo

När jag bad personen i fråga som kommenterat att skriva namn så skriver den "braskensbrogänget"! Jag höll fan i mig på att ramla av stolen av garv... Seriöst asso "BRASKENSBROGÄNGET"???? Vad krävs för att söka medlemskap där då? En risig jävla volvo med massa spackel och en jävla massa överdriven plast ditlimmat på bilhelvetet?? En stor käft när med är med gänget men sen en limtup för att limma ihop den med när man sitter hemma i soffan och gråter över sina egna problem, när verkligheten kommer ifatt en och man inte har gänget att göra sig tuff inför???? Då går det minsann inte att stå för sina ord som gick så bra att säga när man var med gänget! Fan då att vi bara har en gammal skrutt passat då inte kan ansöka till det patetiska gänget med dom cooola plastbitarna till bilar och enorma käftjävlar....





Att försöka rättfärdiga sina egna problem genom att tappert försöka hitta fel på andra, gräva som en jävla gravgrävare för att få fram något känns lite väl sjukt. Stå för det DU gör, gör om gör rätt eller håll käften!!!





Att prioritera nya bilstolar till barnen existerar inte? Att dom åker med i bilen på ett säkert sätt är skit samma eller? Det är inget högrioriterat? Ibland asso så skulle jag bara vilja slå nått hårt i huvve påna så hon fattar!!! (ta det inte ordagrant nu, jag vill självklart inte slå henne utan bara få henne ATT FATTA)







Varit på MVC idag, allt såg bra ut o så.. Järntabletter måste ätas dock... :/ Hej hej halsbränna :(
Dock måste jag byta barnmorska för jag gillarna INTE ETT DUGG. Väldigt skum jävla människa. Det går jag inte med på!!! Jag vill då fan känna tillit för den som ja ska träffa, får ta tag it...





LaFamiljaaaa :) <3

ÅHHHH vad jag älskar fega människor som kommenterar o inte kan stå för vem den är, SUCK!!!!! Varför skriva nått man inte sen kan stå för???? Lalalalaa MOBBAD!!!!!

Nu har dom likadana kommit hem <3 SÅ..... HELA FAMILJEN ÄR SAMLAD - ÄLSKART!!!!!!!!!!!!! <3

Ont i magen, ajaj, foglossning :(

Jerry köpte skor till mig o Pytte (mira!! för er som inte förstår) förut, TACK älskling :D Älskar mina nya skitfula, SKITSKÖNA skoor :)

Det märks att skitungarna saknat varandra för dom blit helt hyper när dom ses igen :) O nu leeeeeeeker dom som bara den <3 :)

Wilma är nog trött idag, hon ligger i en fotölj o slappar ;)

Asso baka nått kanske innan de e dax för mat?? Hmmm..... :)

RSS 2.0