20110426

Texas förlossning :)
Sitter här med papprena och tänkte att ähh ja skriver lite då för er som intresserade ;)

20.30
Vattnet går.

10.43
Inskrivning på förl.avd pga värkar och vattenavgång. grav.v 39+0.
Yttre palpation: Huvudläge, fixerad över bäckeningången. Modermunnen öppen 5cm(står 7cm i papprena men första gången dom kolla direkt när jag kom in var jag öppen 5cm. Andra gången bara kort efter var jag öppen 7)
130 slag per minut, fosterljud normala.

11.32
Svårt att höra fosterljud, ss får in ljud som ligger mellan 50-60 slag per minut. Beslutar sätta skalp (en grej som sätts på bebisen huvud)

11.39
Pojke framkrystas i framstupa kronbjudning. Navelsträngen om nacken och kropp. Skriker direkt.







Idag har jag fikat med Martina på fm, utan barn, bara jag och hon. Lite lyxigt så där ;)
Efter att vi hämtade barnen halv två tog vi oss tripp runt om i linköping och lite på landet mot Sturefors o runt. Allt bara för o förstöka räkna ut hur mycket soppen bilen drar. Den drog ju ca sisådär 4.5 liter milen förut men med lite meck av karln så fick vi ner den till ca 1.5-1.7 Skaplig skillnad kan då jag tycka. ;)

Efter det stannade vi i lekparken någon timme så skitungarna fick leka av sig lite. Dock var väl det roligaste tyckte ToT, att gå runt och plocka skräp, haha sötnötar :)



Jag känner mig lite depp, arg, sur och irriterad emellanåt. Jag bara känner emellanåt att fyfanjagorkarinte.... Låt mig bara få dra täcket över huvudet och tycka in öronproppar så långt in i öronen att jag fan aldrig får ut dom igen. Låt mig bara vara förinihelvete!!!
MEN!!!!!!!!!!!!!! Jag försöker bita ihop och vara den där mamman barnen förtjänar som är glad, positiv och allt det där en mamma ska. ♥ Försöker vara den där "perfekta" flickvännen/sambon. Jag försöker verkligen. Men precis som för alla andra så kan faktiskt vattnet rinna över kanten hos mig med. Jag har valt detta liv, men även jag kan tycka saker är jobbigt för det. Jag tycker inte det är skitkul när barnen skriker/slåss/protesterar osv bara för att jag valt detta liv med många barn. Jag är faktiskt mänsklig jag med och vissa dagar är faktiskt barnen jävligt gratis ;) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(det lät precis som att mitt mående emallanåt bara berodde på barnen. det var ABSOLUT INTE så jag menade)





jag önskar att du om så bara för en kort sekund iaf kunde låtsas att du förstår och kanske kan du till och med sluta vara sådär dum i huvudet också? snälla???

Bilder :D

Lekparken! :)

Thea i lekparken!   

Thilde i kanan!

Stoffe o Mira gungar ;) O Keso tar fart! :)



FÖDELSEDAGSKALAS :D

Thilde, Thea, Wilma o Mira!

Födelsedagsbarnen :D

Paketöppning :)

Wilma hjälpte till att öppna :)

En av tårtorna! (Tack mamma)

Tårtätande barn :)



Lite Blandat :)

Fina barn ♥

Myspys :)

Thilde Mira Thea..
....äter marängswisch (<---stavas?? :S haha)

Så här snygg stil har Texas (taget för en stund sen) när han sover ;) ♥





20110425

Det är vår, underbart!

Veckan som gått... Jaa rätt lik dom andra veckorna ;) Lek, bråk, tjafs, matning, hämtning o lämning på dagis, blöjbyten osv ;) En o annan fika har jag klämt in med ;) Så PÅSK med, vi åt någon form av mycket lätt påskmat. Mira tröck i sig mat. Roligt då hon faktiskt rätt ofta mest leker med maten.

Har massa kort som jag senare slänger in då dom är på Jerrys telefon.

Mira åkte till R igår. Lillsnutta! ♥

Wilma är ute och leker/cyklar. Hon vill inte ens åka till dagis längre, hon vill bara cykla haha!
Thilde och Thea leker/bråkar och Texas sover i babysittern.

Ska väl ta och göra mig iordning och bege mig mot apoteket då Wilma fått en massa utslag så måste ha nått mot det, hon kliar ju sönder sig stackarn :( ♥

Packa kanske man borde börja med också snart nån dag, inte många dagar kvar nu ju till flytt! :D

Lite kaffe innan jag tar tag i alla måsten ;)





BYE ! !

Idag är det två år sen dom lika dana föddes :D

IDAG FYLLER THILDE OCH THEA 2ÅR!!! ♥ ♥
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE UNGAR ♥


Det här kortet är taget när dom är ungefär 8-9månader. Det var när jag och Jerry träffades igen. Snacka om att tiden går fort, såinihelvete! ♥
THILDE TILL VÄNSTER OCH SÅ THEA TILL HÖGER ♥


Här är dom ungefär 1år och några månader (om jag inte minns fel) :)





Helgen...

I fredags så kom Pung med flickvän hit och snacka lite skit och drack kaffe :) Trevligt!!! :)

Igår köpte vi lite presenter, var i den tröttes garage en snabbis, bråkade och tjafsade med våran trotsiga Wilma. Umgicks med Keso och Stoffe och bara tog de rätt lugnt.

Helgerna går så fort, för fort ;)

Lilleman får stort plus, han har sovit mycket bättre på natten nu i helgen. Och jag hoppas det håller i sig :) ♥

Idag när Mira, Thilde och Thea kommer hem blir det ju såklart Kalas :D
Så nu under dagen blir det lite plock och städ.
Kanske en promenad i fina vädret om det hinns med ;)


Tidigt i säng idag!

Det var ingen fara med Theas öga, dom tvättade ögat och så fick vi åka hem igen. Dock är hon svullen och kommer nog få en snygg blåklocka :( Men!! Lika pigg och glad är hon för det :)

Hade Mirutta lite extra idag ♥ Barnen lekte och bråkade i nåra timmar innan hon skulle till R igen.
Det skulle vara så skönt att bara för en dag slippa deras slitande i håret, bitande och fighter. ♥
Krama sig själv tröja och silvertejp? Skoja!!! Såklart!! Dom växer väl ifrån det med! Dom är ju i en ganska jobbig ålder måste jag säga. Tävlar om uppmärksamhet och testar gränser DELUX!!!!!! ;) Älskade uuuuuungar ♥

Alla barnen sover och Jerry är i garaget med den Trötte!
Här sitter jag!
Det blir nog att inta sängen, man vet ju aldrig hur länge man får sova. ;)

Wilma och Texas(4dagar) ♥


En dag med full fart i hallen! :) ♥


Jag och Texas idag ♥






Var är det fina vädret?

Regn!! Sjukt tråkigt - Ge oss sol!!

Jag måste ta mig ett ordentligt snack med lilleman. Sova jättebra och mycket på dagarna för att sen på nätterna vakna varannan timme är inte ok!! ;)

Jag hade morronmys med Thilde medans dom andra barnen sov. ♥ Det är lite roligt, hon somnar sist och vaknar först. Men, sova kan man ju göra när man blir gammal, right? ;)

Jag lämnade barnen på dagis, åkte hem och hann få i mig en halv kopp kaffe innan dagis ringde Jerry och sa att Thea hade ramlat och att vi nog var tvugna att åka till VC med henne. Stackars liten ♥ Jerry är och hämtar hjärtat nu och jag väntar på att VC ska ringa.

Nu vakna lillkillen så... vi höööööörs ;)


Härliga söndag eller någe sånt... :P

Shit vilken dag, ojojoj....
Barnen har varit på så dåligt humör, till och med lilleman. Alla har vägrat. Den ena har tjutit värre än den andra.
Men alla dagar kan ju inte vara bra ;)

Mira har åkt till R. Men jag ser älsklingen på dagis i veckan åh kan sno några pussar och kramar ♥ Både på gott och ont, hon blir SÅ GLAD när man kommer, MEN SÅÅÅÅ LEDSEN när man åker utan henne :'( ♥

Wilma kommer idag med. Och innan ska jag(läs jerry) ;) fixa hennes cykel. Då blir hon nog glad :) ♥



Är det så här det ska vara? En fucking jävla tävling? Isf tror jag nog inte jag vill vara med!














20110409

Härligt väder :D Kan man bli annat än glad sånna hära dagar? Nix ;)

Jag bytte bort min bil härom dagen (förlåt pappa) till en bil vi alla får plats i. Det är lite (läs jag hoppas det är lite) pill på den sen kan vi brumma runt, i en Cheva Caprice (<---stavas??) :)
Wilma blev helt tokigt glad när jag visade bild på bilen ;) Hon som sin pappa älskar Raggarbilar ;)
Jag har väl inget emot sånna bilar heller ;) Jag har inget emot några bilar (nästan) bara dom  f u n g e r a r ! ! ! ! ;) Haha..

Minibarnet snorar och snorar :/ Vaknar ungefär mitt på natten/mycket tidig morron och då är han helt täppt :( Får knappt luft. Och ja trälar med koksaltlösning men som sagt, funkar sisådär :( Lilla hjärtat ♥

Nu sover alla barnen ♥ Lugnt och skönt kan man säga :P

Thilde, Thea och Mira gör fan inget annat än och bråka med varandra känns de som :/ Den ena bitts, den andra drar och sliter i håret och den tredje slåss liksom haha...
Leka, njaa det är väl inte favoriten.. Nee vi bråkar om samma sak istället, skitsamma att dom har varsinn, dom ska ha SAMMA!!! ;)
Nu överdriver jag kanske aningen. Klart dom leker, :) men ibland känns de som dom bråkar mer än att ha kul och leka liksom.

Väntar på att Keso och Stoffe ska komma hit. Det blir kaffe och sen när barnen vaknar beger vi oss nog till trädgårdsföreningen och leker lite :D

Wilma åkte till CoS igår och blir nog kvar där tills imorron ♥ ♥ ♥



20110407

Jag blir så sjukt trött på hur folk tänker ibland. Och hur folk kan hålla på och dalta och tycka synd om. Man är då ta mig fan kung över sina handligar och alltstå får man själv göra om och göra rätt. Det är min åsikt. Inte fan har jag någon som springer och slickar min jävla röv och rättar till mina fel och brister. Det är nått man gör själv. Eller så borde det väl iaf vara när man är vuxen? Hm!! Idiotiiiiiiii........ FRÄS!!

Texas hade gott upp bra i vikt, även längd och huvudomfång såg bra ut :) Mammas lilla perfekta unge ;)




Barnledig!

Jag var barnledig igår, hela två timmar och lite till ;)
Och dom timmarna spenderades med min underbara fina Erika ♥

Jag fick för mig igår att min mjölk håller på att ta slut :O Jag var tvungen att ringa Erika imorse och fråga om jag glömt den hos henne ;) Nej men ärligt, brösten är som innan grav. känns inte som det fylls på liksom. Så idag införskaffades en flaska och ersättning ifall att liksom. Ska till BVC imorrn så får vi se vad dom säger och om lilleman gått upp bra. Jag kommer helt ärligt inte träla ihjäl mig med ammningen, funkar det inte så gör det inte och jag känner inte för att låta honom tutta var tionde min för att stimulera bröstet/mjölken. Funkar inte riktigt känner jag då jag faktiskt vill ha tid för övriga familjemedlemmar. Vi får se hur det blir helt enkelt. Självklart skulle jag tycka det var skönt om ammning funka, iaf ett tag till.

Barnen är på dagis och Texas sover, jag ska snart dra igång dammsugaren för jag har konstaterat att den jäveln inte kommer suga runt av sig själv utan man måste sätta i sladden, trycka på knappen och dra runt den.
j o b b i g t ! ;)


Jag undrar när ni ska se själva problemet och sluta tycka att alla andra är elaka för att dom bryr sig o reagerar?


Dammsugaren vare ja... Puss ♥

Måndag... Hela dan... :)

Helgen gick sjukt fort...

Det blev verkligen en lugn helg. Wilma sov hos sin mormor från fredag till lördag. Var hemma några timmar, ute och lekte med sina kompisar och sen sov hon över hos Tindra. Så det var inte mycket vi såg våran tjejja. Men hon har haft roligt och det känns som huvudsaken :) ♥

Igår kom Thilde och Thea o Mirutta hem. Fullt hus, full fart ;)
Dom var jättekramiga, speciellt Thea, sprang fram och tillbaka och kramade oss alla :) ♥

Keso och Stoffe var här typ hela dagen igår, sköjsigt och trevlans och bara va, snacka skit, dricka kaffe i mängder ;)

Det har varit en lugnt dag än så länge, Thilde och Thea är på dagis, men kommer strax hem. Wilma är ute och leker o Mira och Texas sover. Blir väl lite mellis och sen en promenad kanske? Ut måste vi ju i detta fina väder :D Erika kommer snart med så lite kaffe blire nog först :)

Haha, jag fråga Jerry om vi skulle skaffa en bebis till haha -Ne inte än på ett gäng år... ;) Haha!

♥ Åh våran lillekille blir tre veckor idag, går de fort eller vad?? ♥







RSS 2.0