F Ö R B A N N A D !

Om jag väljer att vara tillsammans med någon som sen en tidigare förhållande har barn. Då väljer jag att ta ett ansvar för någon annans barn. Jag väljer att vara en bonusmamma åt dom små liven, att ge dom samma kärlek som jag ger mina andra barn. Dom är lika mycket mina barn den veckan vi har dom som mina egna. Skillnaden är bara att jag inte födde dom. Jag har ingen att säga till om. MEN jag får tycka, tänka, säga vad fan jag vill. Visst, att skriva här vad jag tycker om deras riktiga mamma kanske inte är det snällaste men jag lovar, det jag skriver här är saker jag står för och kan säga direkt till henne. Sen undrar jag varför folk som stör sig läser?? Det är min blogg och jag väljer då vad i helvete jag skriver, eller hur???? Gillar ni inte det jag skriver - LÄS DÅ FÖR HELVETE INTE!!!!!!!!! Jaaa det ni äckelmänniskor på brask som pratar skit som jag pratar om!!!!! (o ni övriga icke braskmänniskor med) Och tycker ni det är fel att jag lägger mig i för att det inte är mina barn, Hello här är jag det finns en ruta där man kommentera, VARSEGODA!!!!!! Men det vågar ni inte va era fega jävlar!!!!!!!!! Och jag tycker inte jag går bakom ryggen på mamman då jag skriver rätt öppet om allt och hon har lika mycket tillgång att läsa precis som ni.
Och det handlar inte att ta någons barn för att vara dum, det handlar om att det finns en oro. Och jag tycker att mamman i fråga har satt sig i situationen själv, alltså borde det ligga i hennes intresse att ställa sig upp, göra om göra rätt. Vilket nu kanske är på bättringsvägen, det återsår ju att se. Men med tanjke på det som varit så får ni ursäkta mig, men jag är skeptisk!!!!!!!!!!!!!!!!





Helt barnlediga i helgen, länge sen... Ska försöka njuuuuuta :)
Nu - Städ!!!!!
Hej hopp.............

Lite ångest :/

Idag lämnade vi ToT till deras mamma. Ledsna blev dom när vi skulle gå, älsklingarna <3

Imorn ska Mira först till dagis o sen hämtar hennes pappa henne. Får ångest att vara utan alla barn asso :( Visst fan är det skönt att vara barnledig, men varannan vecka känns SJUKT långt ju. Varannan helg barnledig hade passat mig perfa, så som det alltid varit med Wilma liksom. Kanske låter ego men det är så det känns. Visst äre kanon att barnen har både mamma och pappa men samtidigt tycker jag synd om dom, vem fan skulle vilja bo varannan vecka hos mamma o pappa, inte jag iaf. Barn är anpassningsbara säger ju alla, joo visst, men när ungarna väl landat och vant sig så äre ju nästan dax och åka till den andra föräldern juh. :/

Denna dag har gått sjukt fort, kanske beror på att jag sov en stund förut :P Varit i lekparken av sväng så ungarna fick leka lite :) Nu blire snart middag, hungrig fan :P Som alltid ;P

Vecka 20 idag ju :D Halva tiden har nu gått, skönt! Har rätt ont i mellanåt så inte så skoj o jag gissar ju att det tyvärr inte lär bli bättre :(

Jag erkänner - JAG ÄR INTE PERFEKT!!

jagärinteperfekt



Jag har gjort många saker jag ångrar!!!! Tex druckit för mycket alkohol o betett mig, tagit droger, försökt ta livet av mig, skitit i precis allt till och med Wilma (en nereperiod som jag sen tog tag i och löste o inte ångar). Blivit tagen på kort för att sen vara någons/någras samtalsämne på någon tråkig förfest. MEN det var DÅ!!!!! Ska jag behöva ursäkta mig för att jag VARIT på ett sätt? För att jag har ett förflutet? Jag ska väl kunna prata öppet om det om JAG vill? Varför ska jag undanhålla det som HAR varit, sånt som har gjort mig till den jag är idag? Folk som inte känner mig får gärna dömma mig, jag bryr mig inte ett skit! Men mina nära och kära ska väl vara glada att jag är jag? Vad skulle dom annars vara för vänner om dom skulle vilja förändra mig?
Folk förändras och precis som jag har ju alla ett förflutet, och jag vill inte behöva ursäkta mitt tidigare liv utan bli tagen för den JAG ÄR IDAG!!!!!!!!



jagärinteperfekt

Kritor?

Pratat med odm vc, vi skulle låta de gå några till i hopp om att ToT blev bättre. Inget urinprov där inte, sur! Angående Mira så skulle dom ringa upp om en stund.

Eftersom grisarna inte är så värst pigga plus att ToT hade feber igår så blir det en innedag, kanske någon prommenad senare. Hoppas på lite sol som kan värma oss isf.

Får se vad vi hittar på idag, tänkte försöka mig på att försöka få dom små att förstå hur man använder kritor, alltså inte bara suga på dom o rispa dom mot tänderna så det lossnar små kritbitar, utan att det faktiskt kommer färg om man drar dom mot ett papper ;)

Glömde ju skriva igår att vi fått en ny liten familjemedlem, på prov. Cockerspanieln Valkyria med smeknamn Kia! :) Hon har nog sovit ungefär hela natten bredvid mig i sängen, myshund! Världens snällaste hund, barnen kan krama och va på henne och hon bryr sig inte, springer inte omkring utan är hur lugn som helst, sköööönt asso ;)

Nu blire kaffe!

Förbannad!

Imorgon har dom små varit sjuka i två veckor, sjukt länge! Iaf så var vi på vc med dom i onsdags, på fredagen tar tvillingarnas mamma med dom(tot) till en specialitsläkare och tar prover som inte visar något. Och den dumma fan skriver ut ett intyg på att det är helt ok att barnen är ute och leker. Och nu när vi fick hem dom igen hade Thilde 37.8 och Thea 38.0. Då undrar jag HUR I HELVETE LÄKARJÄVELN TÄNKER???? Dom ska väl för i helvete INTE vara ute och leka och anstränga sej när dom är sjuka? Dom hostar, snorar och har feber och han friskförklarar dom. Och jag VET att barnen haft upp och ner med feber när dom varit hos sin mamma så jag undrar om dom hitta den där specläkaren på någon bakgård någonstans... Konstigt att barnen aldrig blir friska när deras mamma för det första inte lyssnat alls och tagit ut dom fast dom haft hög feber plus att läkaren säger att det är ok. Var e världen på väg asso??? Ska ringa vc imorn iaf och kräva urinprov för det kan ju faktiskt vara urinvägsinfektion som denna duktiga jävla specläkare inte kolla....

Känns SÅÅÅ SKÖÖÖÖNT att tvillingarna är här igen, vi ser iaf inte bara på om dom har feber utan hur dom också i övrigt mår och orkar med. Vi gör inte allt för att vi själva ska få sätta våra egna intressen före barnen. Och för det första så är BARNEN ett av våra största intressen och när vi är barnlediga DÅ passar vi på med sånt som vi inte hinner med annars!

Snart kommer Mira hem med och då är HELA familjen samlad, UNDERBART!!!!!!!!


Alltid är det nått.. Men JAG mår iaf bra. =) Avisst - ego ;)

Underbart att alla pusselbitar börja falla på plats vad de gäller mitt och Jerrys förhållande, jag mår så bra! <3

Ungarna har varit sjuka i över en vecka, gissa varför? Jo så här är det vettni - VIRUS!!! Inget trött på att få den förklaringen till allt, Suck! Men men dom är iaf på bättringsvägen och det är ju kanon!

Vi fick ta Thilde och Thea idag, det är egentligen inte våran vecka, men det var det som var bäst, för dom <3

Vecka 18 är jag, fan veckorna bara springer iväg, igår var jag liksom i vecka 15 ;) Jerry hade lite krig med grodan (erika kallar bebis så) =) igår, han tryckte på magen och grodan sparka/slog tillbaka =) Kul juh! =) <3

Nu är dom små i säng, och Wilma kollar tv. När det är dax för henne att hoppa i säng däckar jag nog med inom kort då jag inte fått min dagliga dos av vila idag ;) då dagen varit uppochner...


RSS 2.0