NYÅRSAFTON!!

Barnen har sovit hela natten. U n d e r b a r t ! Däremot har jag vaknat varje gång jag skullat vända på mig, nästan gråtfärdig pga att jag hade så ont i mitt blygdben. Hatar denna foglossning asso :( Vissa dagar vill jag bara att bebis ska komma ut NU NU NU. Men han måste ju bli färdigbakad ju, lillkillen :)

Blev väckt av att det bankade på dörren, BANKADE!!!!! Jag öppnade dörren och möttes av 5 poliser. WHAAAAAAAT tänkte jag, vad har jag gjort nu haha.. Dom bara stod och glodde på mig haha konstigt med tanke på att jag var yrvaken och antagligen såg ut som ett levande frågetecken. Den ena frågade om jag hört nått liv under natten och om jag mådde bra. Jag svarade och så sade han gott nytt år och gick.. Hmmm....

Dagen blir lugn, vet inte riktigt när Thilde och Thea räknas som friska?? 48timmar efter sista gången dom spydde? Sen vet jag dock inte om dom har feber :S Vi kör iaf en innedag och käkar lite god mat ikväll och bara myser :) Pappa kommer nog sen med och firar in det nya året, trevligt!

Nähä nu ska jag fixa och dona lite, vi hörs! :)





Idiot!

Jag ställde en enkel fråga till Miras pappa. Vad han har för rutiner ock sovtider. Då förstår ni fick jag tillbaka en skopa skit. Sluta gnäll, sköt du ditt, vill du bråka så får du leta efter det någon annanstans. Jag kör mitt rece och det funkar bra. HALLÅ HJÄRNDÖÖÖÖÖÖÖD jag undrade bara!!!!!! Det funkar bra här med. Bara en tanke att de skulle vara någelunda lika. IDIOTJÄVEL!!!!!!!!! Undra vilken alkoholprocent han har i kroppen. Blir aggresiv av en så enkel förfrågan. Blir ju nästan rädd, vart är världen påväg liksom! Hmm.....

Btw så somnade barnen rätt bra idag med. Det tar väl på krafterna att vara sjuk :/ Får se hur natten blir.

Nu ska jag och min blivande man lägga oss i sängen och kolla film. NICE! ♥

Hejpåer!!

I väntans tider??

Ja det känns som så iaf.

Inatt började Thilde med spy. Hon drabbades iaf inte liks mycket som Thea *pepparpeppar* Thea spydde MASSOR i ca två timmar medans Thilde rejält en gång sen bara lite smått under natten.

Så nu väntar vi på att det är dags för Mira att börja med :S

Barnen har inte sovit så värst bra i natt, synd om dom små liven :( ♥ Men Jerry har tagit rätt mycket och låtit mig sova. Hur underbar är inte han liksom? LOVE HIM SOOOOOOOO ♥ ♥ ♥

Även nu på morgonen fick jag sova. Eller barnen väckte mig ju då med sina fina sångstämmor ;) Hihi :P
Thilde och Thea åt inte alls nått till frukost, men man märker att dom är hungriga men dom vågar väl inte liksom. :( Snuttarna!

Städa lite och fixa idag kanske. Tvätta sen i em också, behövligt vill jag lova ;)

Får se när Williwonki behagar att komma med :) ♥

I väntans tider??

Ja det känns som så iaf.

Inatt började Thilde med spy. Hon drabbades iaf inte liks mycket som Thea *pepparpeppar* Thea spydde MASSOR i ca två timmar medans Thilde rejält en gång sen bara lite smått under natten.

Så nu väntar vi på att det är dags för Mira att börja med :S

Barnen har inte sovit så värst bra i natt, synd om dom små liven :( ♥ Men Jerry har tagit rätt mycket och låtit mig sova. Hur underbar är inte han liksom? LOVE HIM SOOOOOOOO ♥ ♥ ♥

Även nu på morgonen fick jag sova. Eller barnen väckte mig ju då med sina fina sångstämmor ;) Hihi :P
Thilde och Thea åt inte alls nått till frukost, men man märker att dom är hungriga men dom vågar väl inte liksom. :( Snuttarna!

Städa lite och fixa idag kanske. Tvätta sen i em också, behövligt vill jag lova ;)

Får se när Williwonki behagar att komma med :) ♥

Fingerfärg :D

Wilma åkte till Carina och Stefan i förmiddas. Hon var superduperlycklig, det var länge sen hon var där nu. ♥

Jag och Jerry sysselsatte dom små med att måla fingerfärg :) Wiihoo :) Haha det var spännande tyckte dom!

Mira =)

Thea =)

Thilde =)

Resultaten =)

Haha dom tyckte det var jättekul och få sitta och kladda, även att smaka ;) Dock inte så gott tror ja då dom grina illa hihi. Färgen var ju dock inte det lättaste att få bort från varken stolar eller baranen. Men vad gör det. Dom hade ju kul ;)

Thea lillsnuttan är magsjuk :( Inte alls kul. Man märker hur hungrig hon är men vad hon än får i sig kommer det upp lika fort. :( ♥

Läggningen idag gick K A N O N ! ! ! ! Dom spela sina speldosor lite, men inget skrik eller så. Sen somna dom. Undra bara om det var en engångsgrej eller om det håller i sig. Vi får se imorrn ;) Jag bara älskar denna kvälls läggning iaf :D

Nu ska jag äta glass med älsk, eller får nog äta själv för han är väl redan klar då jag bara var tvungen att sätta mig här lite ;P

Hej på er :D


Julmust

Fy fan säger jag bara, gillar inte julmust. Men vad tror ni jag sitter och dricker. Just det - JULMUST!!! Blää, haha kan de vara min graviditet som får mig att drickat tro? ;) hehe!

Idag har jag, Wilma och Thilde varit hos Madde och Nova. Jerry var hemma med dom andra små :) Trevlans var de :) Madde bakade sockerkaka, SMARR säger jag bara, tröck nog i mig halva tror jag, haha!

*pepparpeppar* Men nu tror jag att Thilde sover, det har isf bara tagit en timme och 20 minuter. Då har vi varit inne två ggr. Thea är nog fortfarande vaken men hon har inte fört något liv, hon har legat och spelat med sin speldosa. Fel av mig!!!!, Thilde är fortfarande vaken. Men nu spelar hon speldosan med utan att föra liv. Håller tummen stenhårt för att dom somnar snart. Och sover bättre än natten tills idag, vet inte hur många gånger Jerry var uppe hos Thilde som vaknat i ren panik och bara skrikit rätt ut. Jobbigt när dom inte kan säga vad som är fel liksom. :(

Willi kollar film på sitt rum stumpelumpan. Hon har varit en liten bråkare hela dagen idag när hon inte fått sin vilja igenom :/ Men men alla har vi ju dåliga dagar :P

Totalvägrar sova...

Jag tror jag har läst på alla sidor som går att få fram om "barn som vägrar sova". Och jag tror nog att vi provat allt. Och inget verkar funka. Idag lät vi ToT skrika tills dom somna, gick inte in en enda gång. Det tog en halvtimme för dom att somna. Bara en halvtimme. När vi har testat med att gå in 5 min emellan, tio min emellan, 20 min emellan så kan läggningen hålla på i 1-2timmar. Vart man än läser så står det rutiner för läggning!! rutiner för läggning!! Lätt att hålla rutiner med någon som i huvudet är som en 3åring, inte värst asso. Men vi försöker iaf den veckan vi har dom. Men får börja om då dom kommer tillbaka  då allt är förstört igen. Tror inte ett skit på att barn är så jävla anpassningsbara som alla säger. SKITSNACK!!!! Måste bara tillägga att idag sov dom ingen middag heller för dom vägra somna. Jag bara hoppas det här med sömnen bli bättre snart. Det tar rätt mycket tid och ork av mig, och Jerry med. Vissa dagar är jag så slut i huvudet av allt skrik och gap, och sömnvägrande att jag nog skulle stå och somna.

Är vi elaka som låter dom skrika tills dom somnar, utan att ens gå in?
Glöm inte att ni läste att läggningen kan upp till 1-2 timmar när man visar sig för dom!
Ge mig tips och råd!!!!!!!!!!!!! Har idetorka totalt asso!!
Vill ju att läggningen för dom älskade ungarna ska vara lugn och harmonisk, inte att dom ska vara helt hysteriska! :( ♥

Nu blire tv och mys med älsk, det kan vi behöva, rå om varandra lite och bara varaaaaaaa :) ♥

25 dec 2010

Det var en mysig dag igår. Dock aningen stressigt. Vi hade bara dom små tills halv tre. :( Men mamma och pappa var här och vi åt massa julmat och fikade och öppnade klappar :D Jerry hade slagit in Wilmas minsta julklapp i en stooooor kartong, haha hon blev lite besviken tror ja men hon skratta faktiskt ;) Skruttan!
Sen kom Stralle förbi med på några koppar java. Och kvällen avslutades med att Keso och Stoffe kom förbi även dom på lite java :D Trevligt!

Imorse vakna inte Wilma förens typ tio, hih trött liten tös :) Men skönt att sova ut för en gång skull.
Har bara tatte lugnt på fm, ätit frukost, ritat och så har hon pärlat.
Jag ska väl fortsätta med att plocka iordning lite men pausa lite här vid datorn ;)




Jag har så svårt att förstå varför man ofta letar fel, "det här kunde varit bättre", "varför gjorde du så och inte si"?Har man så svårt att acceptera varandra? Varför inte vara glad för det man har och sluta leta efter det som är bättre? Jag tror fan inte gräset är grönare på andra sidan. Och man kan nog inte få allt man vill. Utan man får nog se lite mellan fingrarna och vara nöjd med det man faktiskt har.Och är det så att man inte känner att det är tillräckligt kanske man inte ska kasta skit på den man kräver en massa av utan helt enkelt tacka för sig och leta efter det där man nu saknar och som är så mycket bättre någon annanstans. Man kan inte kräva att en människa ger upp sig själv för någon annan. Det kallar jag egoism. Och då kan man ju inte älska den personen för den han/hon är om man ändå ta mig fan inte är nöjd med någon denna gör utan ändå hittar fel och brister på den.
Hm ibland äre inte lätt asso. Och jag målar absolut inte up mig själv som någon som är perfekt, ja vet att jag har mina fel och brister och kanske åxå tänker ibland att "tänk om gräset är grönare på andra sidan" men som sagt, de tror jag fan inte.




Nähä.. En cigg och sen lite städ då... :)

Frågor/Svar!

Har lite tid över så jag kör lite frågor då ;)


1. Hur gammal är du om fem år?
27 nästan 28 ;)

2. Vem var den sista du träffade?
Stralle.

3. Hur lång är du?
164.

4. Vilken var den senaste film du sett?
Hm.. Kommer inte ihåg.

5. Vem ringde du senast?
Mamma tror jag..

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
Ne. Till Miras pappa.

7. Vad är dagens planer?
Har firat jul och ska väl fortsätta med det :D

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på till vem de gäller.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Skilda.

10. När såg du senast din mamma?
För någon timme sen.

11. Vilken ögonfärg har du?
Blågrå.

12. När vaknade du idag?
Strax innan åtta.

13. Har du någon gång hittat en katt?
Japp, eller den hitta nog mig. Haha.

14. Vilken är din favoritplats?
Hemma med massa mys. Eller i en raggarbilbil på nått roligt ställe ;)

15. Vilken plats föredrar du minst?
I bilen i rusningstrafik, FY!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I ett STORT hus vid vattnet och en stoooor trädgård :D

17. Vad skrämde dig som barn?

18. Vem fick dig att skratta senast?
Wilma tror jag :)

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Ja.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
6 tror jag.

23. Hur många landskap har du bott i?
Hm..3 kanske?

24. Har du någon gång spytt på fyllan?
Ja, har inte alla de? ;)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota (på sommaren iaf)

26. Är du social?
Tycker ja allt.

27. Vilken är din favoritglass?
Chocklad tror jag..

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Haaaaaandlaaaa :D

29. Tycker du om kinamat?
Ja.

30. Tycker du om kaffe?
JA!

31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe!!!!!!

32. Sover du på någon särskild sida?
Njae..

33. Kan du spela poker?
Njee.

34. Tycker du om att mysa?
Absolut!

35. Är du en beroendemänniska?
Lite ibland, beror på.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ne.

37. Vill du ha barn?
Annars hade jag inte skaffat mig några ;)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska..

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Japp.

40. Föredrar du havet eller en pool?
Havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder :)

42. Äger du dyra smycken?
Det tror jag inte.

43. Har du någon gång testat narkotika?
Ja.

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
En bulle.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Erika är ju en rolig person asso ;)

46. Välj ett ärr på din kropp?
På hakan. Ramla igenom en glasruta.

47. Vad har du för ringsignal?
Riiiiiiiiiing Riiiiiiiiiiiiiing...

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
Klart :)

49. Flirtar du mycket?
Ne.

50. Vart togs din profilbild för din blogg?
Hemma hos mamma tror jag.

51. Kan du byta olja på bilen?
Självklart ;)

52. Har du fått fortkörningsböter?
Nix!

53. Vilken var den senaste bok du läste?
Oj, kommer inte ihåg.

54. Läser du dagstidningen?
Ibland.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej.

56. Dansar du i bilen?
Absolut :D

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Inte en aning..

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Namnskylt till dörren med alla familjemedlemmars namn på..

59. När var du i kyrkan senast?
När Mira döptes.

Fina julbarn :D

GOD JUL ALLESAMMANS!



Så här fina är våra underbara ungar idag :)

Ha en fortsatt trevlig jul. Nu äre kalanka o allt de där som gäller :)

PUSS!

Imorrn....... :D

Idag kom alla småttingar hem ♥ Föratt... Imorgon är det J U L A F T O N ! ! ! ! ! ! :D Någon som hade missat det??? ;) Och vi har grisarna halva dagen. Love it :) Mamma och pappa kommer hit med, nice! Jag gillar egentligen inte julen. Men eftersom det inte finns nått bättre än att se sina barn vara så förväntasfuolla, bli så glada och slita bort pappret på alla paketen :) Så har jag på senare år ändrat mig en aning ;) Tycker det är MYSIGT MED JULEN :) Sen all jävla stress som är runt julen kunde väl varit mindre men, samma sak varje år så varför klagar man egentligen ;)
Åhhhh så får man ju äta massa mat med Weeeiii :D Haha! Jag har fuskat några dagar och smakat på ditt och datt hehe men imorgon ska jag äta allt allt allt och massor. Asso seriöst, det är jul, då får man svulla. Och allt jag äter imorn lär inte mäskas på mina kilo ändå, eller nått enstaka kanske ;) sen har jag ju faktiskt ett tag kvar tills skiten ska bort (kilona asso). ;) Näha parkera sig i soffan kanske och ta de lite lugnt och slappa med älsk :) ♥




Måste bara slänga in denna låt den passar mig på nått sätt ;)
(Kajsa skrev hela låten åt mig en gång när vi i vanlig ordning satt på mitt köksgolv mitt i natten och drack kaffe och åt diverse godsaker:) det var tider det ♥)

I hate the world today
You’re so good to me, i know
But i can change
Tried to tell you
But you look at me like maybe i’m an angel underneath
Inoccent and sweet

Yesterday i cried

Must have been relieved to see the softer side
I can understand how you’d bee so confused
I don’t envy you
I’m a little bit of everything
All roled into one

I’m a bitch i’m a lover

I’m a child i’m a mother
I’m a sinner i’m a saint
I do not feel ashamed
I’m your hell i’m your dream
I’m nothing in between
You know, you wouldn’t want it any other way

So take me as i am

This may mean, you’ll have to be a stronger man
You used to shoot when i start to make you nervous
And i’m going to extreams
Tomorrow i will change and today won’t mean a thing

I’m a bitch i’m a lover

I’m a child i’m a mother
I’m a sinner i’m a saint
I do not feel ashamed
I’m your hell i’m your dream
I’m nothing in between
You know, you wouldn’t want it any other way

Just when you think

You got me
Figured out the seasons are already changin’
I think it’s cool, you do what you do
And don’t try to sing me

I’m a bitch i’m a lover

I’m a child i’m a mother
I’m a sinner i’m a saint
I do not feel ashamed
I’m your hell i’m your dream
I’m nothing in between
You know, you wouldn’t want it any other way

I’m a bitch, i’m tease

I'm a goddess on my knees
When you hurt
When you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb
I'm revived
Can't say i'm not alive
You know i wouldn't want it any other way




Lalalalaa Simhallen :D

Gick upp före alla andra idag, drack kaffe och kollade nyhetsmorron, haha! Lite vuxenpoäng det det där med nyheter va? ;) Fick inte så mycket lugn ro förens alla barnen vaknade. Fixade frukost åt dom, väckte älsk och sen stack jag iväg till sjukgymnasten.

Hon frågade en massa om hur och var det gör ont. Finns det nått jobbigare att förklara än, hur det gör ont??? Jaja vi förstod varandra iaf och hon visade min några övningar jag skulle göra. Hon rekomenderade mig även vattengympa för gravida, tens?apparat(en mojäng som ger typ stötar om jag fattat rätt?), och kryckor. Kryckor är faktiskt nått jag funderat på men jag avaktar lite (dum som jag är) och lever på hoppet om att övningarna hjälper. Några stötar vill jag absolut inte ha så någon tens?apparat blir det icke.

Efter det hämtade jag Jerry och ungar och vi begav oss till S I M H A L L E N :D :D :D där Mamma och Martina mötte oss. Jag har varit lite nervös för denna dagen då jag lätt blir stressad och inte riktigt pallar med. MEN.... Vi hade s u p e r k u u u u u u l :D Dom små gillade det som bara den, Thilde och Mira var lite skeptiska i början med det släppte efter en stund. Iaf för Thilde, Mira är lite mer försiktig av sig. Men dom plaska runt i barnpoolen, åkte rutschkana och plaskade :) Wilma tog ganska snabbt med sig Martina till vågbassängen. Hon är en fisk Wilma, mer under vattnet :)

Den stora rutschkanan var nått av det som Wilma också ganska direkt ville åka. Så vi andra stod och tittade på ett tag medans hon åkte. Thilde blev helt hysterisk när hon inte fick bada, hihi!
Efter lunchen så tänkte ja att nemen va fan, dom små kan ju också få åka :) Och så blev det :) I knät på någon av oss vuxna då såklart. Dom tyckte det var sååå roligt :) Wilma med, att vi alla åkte efter varandra, haha :)

En mycket rolig dag. Dock har jag väl utsatt min kropp för allt som inte är bra när man har foglossning, men what the hell. Vad gör man inte för sina barn ;) ♥

Nu på kvällen efter att dom små stoppats i säng så myste jag, Jerry och Wilma ner oss i soffan med grönsaker och dipp, och melon och bara myste innan hon med skulle säng. Älskade hjärtat, hon tröck i sig så mycket melon, gurka/morötter och dipp så hon fick ont i magen, sötnöten ♥


Lite bilder från simhallen :)

Mira. Thea.

Thilde. Thilde.

Wilma. Wilma o Martina.

Thea. Mira.

finafinafinafinaungar


Ne nu blir nog sängen och lite tv, är helt slut. Natti!

H*N borde spela.... Haha hemska tanke, hemska mig...

Irriterad blir jag på denna människa... H*n är en mycket frustrerande människa som jag mer än gärna ser försvinner från mitt liv, långt långt booooort....... Så jag har funderat lite... Om jag ger denne en pistol, laddad med alla skott i magasinet, sen får personen leka rysk roulette. Smart va? Haha. Eller heter det då ryskt självmord? Nej men gud vad hemsk jag är :O Men ärligt så mycket hatar jag nog denna person. (och NEJ hat är inte ett tecken på rädsla för er som nu fått för er det) ;)

Nu lämnar jag min irritation o hoppar in i duschen istället :)

Barnen är bättre idag, ingen feber alls :) *pepparpeppar* Mycket skönt! :)

Läggningen med Thilde och Thea gick rätt bra idag också, såååååå underbart skönt :D

Asso skrev jag dusch? Tror nog att jag kanske lyxar till det med ett bad :)






B y e !



Foton :)

LUCIA!

Wilma! Wilma och kompisen Ester!

Thea! Thilde!

Mira!



WILMA KLÄR GRANEN! ♥





BLANDADE KORT PÅ BARNEN ♥

Thea! Thilde!

Thea, Mira, Thilde! Mira!

Wilma! Thilde!

Thea! Wilma!

Mira! Wilma!



Gud sikken tid det tar att ladda upp.... PUH.... Blir inga mer kort nu iaf för då får jag sitta uppe hela natten :S Men laddar upp lite mer imöra :D

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med älsk och kolla på navycsi innan det blir att sova. Undrar om jag håller mig vaken hela programet :/ Haha... Nee jag är aldrig trött ja lovar ;)


Sjuklingar

Idag upptäckte vi att alla tre små hade feber, inte så kul! Men dom har varit rätt så pigga ändå, lekt och härjat som vanligt. Dock aningens gnälliga emellanåt. Snoriga är dom med alla tre. Och Thilde har en hosta som får henne att vakna sjuttioelva gånger per natt. Lilla hjärtat! Så idag shoppade jag loss på apeteket. Känns som dom är sjuka rätt länge - blir friska - är på dagis några dagar - blir sjuka rätt länge - blir friska - är på dagis några - blir friska........ Dom är liksom mer sjuka än friska känns de som :( Skitjobbigt äre! Älsklingarna ♥

Jag och Wilma drog till Madde och Nova efter lunchen! :) Trevligt! Barnen lekte, jag hällde i mig kaffe och Madde cola. Så snackade vi en massa skit också såklart :) Får bli oftare kan jag tycka :) Wilma med tror jag då hon fråga nästan direkt när vi åkt om vi kunde åka dit igen :D Hihi! ♥

Varit hos spec.läkare idag då. Han tryckte och kände lite, vad mer kan han göra liksom?? Ont satan gjorde det iaf! :( Han sa att eftersom jag inte har något jobb eller någon praktik eller sådant så kan han ju inte skriva ut ett intyg på nått. Vilket jag förstår. Men så fort jag fick klart för mig vad jag skulle bli sysselsatt med sa han att jag skulle ringa så skulle han fixa ett intyg! Skitabraa!!!!

Thilde och Thea somnade nästan direkt idag, k o r s i t a k e t ! !
Mira somnar oftast alltid direkt och det är rätt skönt när alla somnar direkt. Man slipper frustationen liksom, slappnar av på ett helt annat sätt. Like it!! :)

Bara Williwonki som är vaken, fast nu när jag kikade på klockan insåg jag precis att hon med ska i säng. Så ska ta och stoppa hjärtat i säng. ♥



Jag som tänkte ladda upp lite bilder då, nepp det blir inget med då för datorn muppar och hittar inte minneskortet så jag får inte ens bilderna i datorn :( Fräs! Hoppas älsk kan lösat :)

Hejpåer!!

LUCIA =)

Luciafirande på dagis, fiiint :) Massa fina tomtar, pepparkakor, lucior och tärnor =) Alla våra söta ungar var tärnor :) ♥ (bilder kommer) :)

Dock blir det lite mycket med 3 småttingar som är på ALLT och ÖVERALLT och INGENSTANS, HELA TIDEN! :/ (även annars alltså) Wilma lekte och sprang runt med sina kompisar :) Tålamodet var väl inte på topp så vi åkte hem ganska tidigt. Jag pallar inte stressen emellanåt asso :/  Men ärligt, man får tycka barnen är jobbiga ibland, vem gör inte det?

Thilde och Thea är helt överenegiska och far fram som ångvältar när dom kommer hit efter att ha varit hos sin mamma. Tanken slog mig att dom kanske är understimulerade. Sen har dom inte riktigt leksaker anpassade för deras ålder hos sin mamma (japp jag vet det för jag har varit där) vilket inte är så bra då barn behöver variation och är i behov av att lära sig nya saker. Då kanske det inte är så passande med en prasselbok från 6mån tex. Sen har hon väl mer men som sagt vad inte speciellt åldersanpassade saker. Så jag bad Jerry fråga hur dom är hos henne, och att dom kanske behöver nya leksaker och att dom kanske ska sysselsätta barnen mer och leka med dom. Då svara fanskapet, rent ut sagt. "Ja, vi får göra det!" HALLÅ??????? Ska inte sånt ligga i en mammas intresse? Ska man behöva säga till om sådana saker???? Tycker det är sjukt alltså. Ja, jag kastar skit, men tycker fan i mig att det är befogat asso!

Visst jag är inte världens bästa och kanske säger mycket saker om barnen när jag är arg (inte acceptabelt det heller) men, vi har leksaker, vi leker med barnen, ger dom kärlek, för att VI VILL att dom ska ha leksaker, utvecklas osv, och VI TYCKER DET KUL!! Borde inte det vara en självklarhet från alla föräldrar?

Älsk gjorde pizza som precis har ätit, mycket goood. Jerryspecialeeee ;) ♥

Lagt dom små, men dock är t o t vakna, eller iaf en av dom, gapar lite o sisådära. Tror dom/en av dom drömmer mardrömmar, o är kanske därför lite rädda för att somna och har svårt att komma till ro. Jag ska köpa drömmfångare. :) Kanske funkar de, vem vet :) Wilma är iaf helnöjd över sin och har inte klagat på mardrömmar sen hon fick sin :) *pepparpeppar* ;)

Att jag ska mysa med älsk sen, han står ut med mig trots mitt humör som ibland inte är av denna värd, mitt klagande osv. ♥



Så kan de va...

Oooooj vad klockan är mycket och jag är vaken, tillhör inte vanligheten. Men jag känner ett litet behov av att skriva av mig lite så jag kämpar emot min extremt tunga ögonlock ;)

Jag känner otroligt mycket press på mig från alla håll och kanter. Jag måste enligt soc gå på jobbtorget för att få pengar. Samma grund för alla. Jomenvisst det kan jag förstå men nu tror ju inte jag att alla är gravida, har foglossning och ont i stort sätt hela tiden, sover dåligt på nätterna för att man har ont, har ångest varje morgon för man är så trött att man nästan gråter för att man är så orkeslös, har fyra barn varannan vecka (vilket jag absolut vet att jag valt helt själv). Så ska man vara den där glada mamman, positiv och på bra humör, leka, bära, laga mat, plocka disk, städa, YOU NAME IT... Plus att man har en karl som man ska hinna med också. Ska jag vara ärlig tycker jag faktiskt inte att det är speciellt roligt vara gravid längre, framförallt inte när jag har så ont och är så inihelvetesjälvatröööööööött hela tiden. Ni kanske tycker jag överdriver och klagar aningens mycket, men det är så här jag känner, jag mår skit emellan åt alltså. Ska till läkaren på tisdag nästa vecka och hoppas verkligen jag får någon hjälp, och framförallt ett läkarintyg som jag trycka upp i ansiktet på soc.

Sen funderar jag lite på det här med ex o sisådära.... Jag har sagt till Jerry att jag inte vill att han och Millan har någon kontakt om det inte gäller barnen då förstås. Men ibland funkar inte riktigt den kommunikationen så bra heller, skriver vi mess till henne och frågar nått kanske hon inte svarar pga att hon inte har pengar på tele. Men eftersom hennes pojkvän har abonemang kan ju jag tycka att hon borde få låna hans tele och svara. Men det tycker inte han, lustig kille de där. Han tyckte inte vi skulle skriva till honom gällande deras barn. Men hallå, dom bor ihop, borde inte barnen ligga i hans intresse då med eller? Ja ja skit samma inte det jag skulle komma fram tioll utan... Nu är dom iaf osams och hon ringer Jerry och pratar om deras problem... Hmm... Jag anser att hon kan ringa om det är nått, om hon vill ha hjälp med barnen eller om de e nått allvarligt, men deras tjafs angår fan i mig inte Jerry... Och så blir jag så irriterad för Jerry säger åt henne att han inte bryr sig om vad dom tjafsar om, men tänk er då att att druckit matolja och är så leeeeeeeeeeeeeeeen i käften så ja vet fan inte vad. Hade jag varit Jerry hade jag sagt, ville du nått om barnen? ok, bra hej sen lagt på.. För det är så han tyckt att jag skullat göra om det hade varit jag som pratat med mitt ex....  Gaaaah... Är jag sjukligt svartsjuk eller vad???? Svara ärligt??? (detta är nu ett tillfälle jag pratar om som hände nu idag nyss)

Kanske dumt att dela med sig av så privata saker o skriva så öppet och med namn o allt :O Men det är mitt sätt avreagera mig på så.... Jaja sån e ja :) O äre nån som har nått att säga varsegod att kommentera, MED NAMN!!!!!!!!!!!!!!! :)

Williiiälsklingen sover :) (konstigt vore de väl annars :S) Min fina argbigga.. Vi var ute o åkte bil förut och ville inte åka hem, så hon gapa och skrek och tjöt så mycket förut så hon kräktes på sig själv tillslut, för att hon inte fick som hon ville. PAPPAS humör ;) haha... Hon var så röd runt ögonen när hon lugnat ner sig så de såg ut som jag tvingat henne att ha varit vaken i en vecka. Hoppas på lite bättre humör imorrn. Hon har sina perioder den lilla grisen när hon får spel men så är hon ju så underbar när hon är på sitt bra humör. <3 Älskade finafinafinafina unge <3

♥♥♥


Sömnlös pga foglossning + Jobbtorget + 4 ungar

Älsk ligger i soffan och säger aj aj aj aj, i hopp om att få massage, HA, det kan han ju tro ;)


Äntligen är lägenheten klar, nya tapeter överallt. Och detta tog två veckor. Kaos kan man säga. Möbler som flyttas runt och så 4 ungar på de. Men fint blev det! :)

Sömnlös pga foglossning + Jobbtorget + 4 ungar = Ingen rolig kombination. Ganska tröttsamt, jag har ingen ork. Humöret är absolut inte på topp, eller självklart är jag på bra humör emellenåt men inte lika mycket som jag vill. Vissa dagar bara hatar jag allt och alla och vill kunna vägra gå upp ur sängen. Känner mig som världens sämsta flickvän och världens SÄMSTA MAMMA ibland. Det gör mig ledsen. Jag vill kunna ge Jerry och barnen det bästa och ibland känner jag bara att jag inte kan, jag orkar inte.

Får ju bistånd från socialen nu då, och dom "tvingar" mig att gå till jobbtorget. Min barnmorska sa att jag skulle sjukskriva mig, från soc eller vad? Förstår inte hur jag ska gå till väga riktigt? Har iaf tid till både sjukgymnast och läkare, jag lovar att jag håller tummen HÅRT för att bli sjukskriven. Hur fan ska ja lyckas överleva annars? Ska jag må så här till mars då eller? Det kan väl ingen människa tycka? Jag vill må bra, vara glad och framförallt orka med min familj ♥

Dom tre små grisarna sover, älskade skrikande gapande barn ;) ♥

Wilma kollar sin nya film och trycker i sig godis, hihi :) Fina unge ♥


RSS 2.0